Tacospizza

Nu håller jag på med maten.. tacospizza blir det =) så jävla gott =) .. degen jäser å köttfärsenär snart klar. är hungrig =)
Moa har precis åkt. hon skulle träffa sin pappa en sväng sen kommer hon tillbaka(:
Ikväll blir dte filmmys å glass bananer, maränger och chokladsås=) muuuumss=)

Nu har jag två dagar jag ser framemot.. på torsdag så klart  och på måndag =) .Det är hemligt vad som händer på måndag ;) hahaha

Längtar <3

Kommentarer
Postat av: Johanna

nu blir man ju nyfiken om vad som händer på måndag ;D...

2010-02-16 @ 20:00:34
URL: http://absolutjohannaa.devote.se
Postat av: Anna

hej jo det gick jättebra. Han blev friad från det värsta som jag berättade för dig, han hade tydligen varit i bilen på statoil (det fanns på bild) men sen hade han hoppat av och gått hem till mej.. dom hade haft hundpatrull där bilen stoppades oh det fanns inga spår efter honom så därför kan han omöjligt varit i bilen när den stoppades. Men han hade ju en del andra åtalspunkter också, men det blir nog inte mer än 3 månader + 2 månaders del.. så det blir inte många månader han kommer att sitta. Han får domen på fre sen ska han ställa in sig så fort han får plats på en anstallt så det känns bra . jag var skiträdd att han skulle va inblandad i de där andra men det var han som tur va inte, så nu blev de inte så långt straff :)

2010-02-16 @ 20:30:37
URL: http://annafindhe.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej hamnade här via en annan blogg och jag tycker det är skoj när jag stöter på andra som precis som jag har en sen 08 och väntar en till :) har BF den 28/7. Är sedan tdigare mamma till Alva född i december 08. Lycka till och det ska bli skoj att följa dig!

/Emma

2010-02-17 @ 12:46:44
URL: http://hemmahosmammaemma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0