Ettårs fotografering

Idag ska bella fotograferas ! =) hon kommer vara super fin :D kanske kommer upp någon bild sen ;)

Ikväll blir det tacosmys med moa å lilian .så när moa slutat skolan och tränat så ska vi handla sen kommer lilly när hon slutat för dagen:P moa ska sova här med tror jag . skulle träffat lina imon men kom på i morse att moa inte börjar skolan förens 1 tänkte att jag skune åkt med henne till skolan å gått till lina vid 9 eller halv tio.. men får nog träffa df de på onsdag ist. om de kan . :)

nehe nu ska jag dricka ett glas nypressad juice och göra mig i ordning =)
 Isabelle ligger i sängen igen så hoppas hon somnar så hon är pig sen =) hon är tyst iaf :D

bilder från badet

blev inteså många bilder från när bella badade sist. så tänke lägga upp några till nu









massa kärlek<3

Bilder

Tänkte uppdatera bloggen med lite bilde.r var precis ute å lekte med Isabelle.







jag älskar dig hjärtat!  jag är lyckligast i världen


uppdatering!

nu har jag slappat framför tv hela kvällen . ska nog sova snart, är super trött.
Imon blir det hansa och ikea med ida.. trevligt ska de bli. annars har jag inte så mkt planer.
vet inte vad jag skulle skriva egentligen . haha var bara tvungen att uppdatera lite och
lägga upp lite bilder från Bella när hon badade igår =) .


Orkar inte uppdatera bloggen mer. kommer skriva då å då kanske.. eller lägga upp bilder. återkommer  när jag känner för det . kanske blir det redan i  imon eller en vecka.. vet inte .!


fix

nu har jag varit iväg å fixat lite grejer.. känns somom jag gått hur långt som helst :P haha . men det har jag inte egentligen :P men men .ska egentligen gå bort och hämta ut paketet nu men orkar verkligen inte. är hjelt slut nu :P haha .  så antinngen ¨åker jag bort dit med mamma sen eller så får jag ta det imon.
var på apoteket å köpte vitaminer med. det kan jag behöva =) .

nehe nu blri det slappa. ska ta upp kycklingen från frysen med för de sk vi äta idag =) . blir nog wook. eller blir potatis å ngn kycklinggryta kanske =) hade med varit gott :) kyckling vill jag ha iaf :D



paket

Mötet idag gick bra =) hihi ..  nu ska jag snart in till stan . ska förbi banken å lite så . Men försöker få tag på moa så hon kan följa med, tänkte att vi kunde fika lite på stan å så när hon slutat skolan men hon svarar inte =( . så får väl åka in själv kanske. det suger .. men men .
fått ett paket jag ska hämta ut också =) undra vad de kan vara. eller vat vad de är ifrån men inte vad paketert innehåller om allt kommer på en gång eller bara lite åt gången :P .

nehe nu ska jag göra mig i ordning =)


växt bort

idag fick jag sovmorgon, underbart. sov till9 . :)  så känner mig lite utvilad.. är dock segg i kroppen fortfarande. men  vaknar nog till snart ;) ska ta mig en macka å äta  snart. så blir jag nog lite piggare.
idag  ska jag på ett möte lite senare. :) ska bli kul .  senska jag hem å bara ta det lugnt. måste gå till affären med. köpa ngt¨så jag kan laga lite mat till isabelle.

isabelle har fått smaka lite ost och då har hon inte reagerat på mjölken . så ska börja ge henne lite i taget sakta men säkert å se om hon reagerar =) förhoppningsvis har mjölkallergin växt bort =) det brukar göra det runt 1 år.

förresten så har jag börjat få finnar i ansiktet! jag som aldrig har finnar typ =( .suuck men allt har ju sin annledning ;)

potta

nu har bella kissat på pottan för första gången . det gjorde  hon efter att hon badat. så duktig.. tror jag ska sluta ha blöja en timme innan hon ska sova. så hon har chansen att kissa på pottan då .. sedan öka tiden lite .  både för att de är bra träning och för att det är skönt att springa naken .. =) .
så så får de nog bli nu =) .  ska se om de funkar bra :P .

Isabelle fick sin sista dos av medicinen ikväll med.. skönt. för hon tyckte verkligen inte om den :P . men det gick super bra i slutet. var inte alls mkt gnäll då (=.


baddax

nu ska isabelle få ett bad innan hon ska sova =) . sist hon badade gillade hon det inte:O första gången hon verkligen var skit arg när jag badade henne ;) haha så hoppas hon ska tycka det är roligare denna gången =) Ska försöka ta lite bilder med :D

gullunge

nu har vi varit på öppnaförskolan en sväng idag .. skoj.. ella hittade en mamma som hon fastnade för ,) haha satt i hennes knä nästan hela tiden :P gullunge. hon är ju inte blyg iaf ;) hihi .
nu ska bella sova ltie iaf. å jag ska nog vila lite. är helt slut. haft  ont i huvudet hela dagen .. :P

har en baugette i ugnen nu . färdigköpt (lat jag vet) med köttfärs å så på.- inte smakata den innan men den är säkert god:D har bara ätit med skinka  å ananas å sånt på innan ;)

nehe nu är den nog klar =)

BVC

nu ha vi varit på bvc precis.. bela har gått upp massor. vägde 10,8 ;) . hihi . stor tjej nu . hon har verkligen tagit igen allt sen hon var mindre för då gick hon ju inte upp så mkt innan vi kom på att det var mjölken som hon inte tålde.. men nu växer hon som bara den =)  75 cm lång med =) . huvudet kommer jag inte ihåg . :P
sen tog hon vaccinsprutan med mot svin.. hon ska ta den andra om 3 veckor typ. hoppas hon slipper biverkningar.

nu har bella lagt sig å jag ska baka lite blåbärsmuffins tror jag om vi har allt hemma =) så jäklans gott =) .

kort

såå nu har vi varit ute en sväng. inga bilder idag men imon kanskee ?
eller nästa dag ;) haha . nu ska jag snart städa upp alla leksaker sm bella hunnit riva runt sen ska jag slappa lite i soffan.

sen den 4 december ska jag troligen till ULLARED. ska bli super kul. hoppas jag hittar ngt fint iaf :)

gråa

har fått hem de hundra bilderna jag beställde nu =) . vad fort de gick =) .nu måste jag ta ännu fler bilder så jag kan beställa lite fler.. på julafton lär man ju ta en hel del bilder iaf =) .
sen nyår å  sånt med . ;)
ska köpa bellas klänning som hon ska ha på 1 år fotograferingen på måndag med..blir nog den gråa som jag tänkte först =) . lutar åt de iaf =) .

neh nu ska isabelle få lunch =) .

hej hopp

grattis

idag har jag sovit ut lite.. kunde dock inte somna igår.. gick å la mig vid11 eller halv 12 eller vad klockan nu var. men kunde verklinge somna så gick upp igen å kollade på tv till hal v2! inte bra.
idag händer int så mkt dock . mest ta det lite lugnt å så .. gå in till stan en snabbis tror jag
Ikväll kommer moa hit å sover här iaf. :) trevligt. hon går kväll i skolan idag . blir ju lite väl långt att åka till öland och tillbaka då tycker jag så då får hon sova här :D

Idag fyller amanda år också.. så grattis till henne . :)

nehe nu skajag gå å slappa i soffan medans bella sover :)

kort inlägg

ett litet inlägg innan jag ska sova =) .

har bakat saffransbullar idag . så jävla gott så nu luktar de jul här hemma :P haha.. imon ska jag nog baka blåbärsmuffins tror jag =) . gott de med ..
annars har vi inte så mkt planer.. bara ta det lugnt typ. =) skönt de.
 på onsdag blir de bvc med isabelle iaf. skoj =) .
sen ska  hon nog ta vaccinsprutan på torsdag eller fredag .. få se lite.
nehe nu ska jag nog lägga mig så jag slipper att vakna med migrän imon med =) ..

God natt .

bestämt=)

dagen har gått rätt fort idag . 

det  gick bra hos vårdcentralen även om de hade glömt att boka in tiden , så vi fick vänta i 20 minuter.. aja huvudsaken är ju att de tittade på bellas finder å att fingret såg bra ut =) .
varit å handlat å lite så sen .. köpte smörgåstårta så jävla gott, dock fick jag inte i mig allt men nästan :P haha.
 sen när bella sov efter mellamålet passade jag på att sova. var ju så sjukt trött och hade huvudvärk.. nu sitter jag här. fortfarande trött men huvudvärken har släppt iaf =) skönt
på onsdag ska vi till bvc  å väga bellaå de. :) skoj.. sen skulle hon ju fått ettårs vaccinet men flyttar nog fram  det två veckor ifall hon ska få  svinvaccinet ist. måste gå två veckor mellan de olika vaccinen.. måste köpa hem alvedon med.. ifall hon skulle få feber lr ngt.

julen har vi bestämt nu iaf :) skönt.. det kommer bli en toppen jul :D:D för jag har redan fått den bästa julklappen ;) .

nehe nu ska jag busa med isabelle innan hon ska sova =) .


MIGRÄN

nu har den skiten kommit! fy helvete!

100 gratis bilder ;)

glömt att skriva att jag beställlt 100 bilder på isabelle nu =) .. äntligen har jag fått de gjort ;) haha .
de kommer väl nu i dagarna.. ska på stan på fredag så då ska jag köpa ett fotoalbum om jag hittar ngt jag vill ha =) .

blev ingen dusch nu. utan tar det efter jag kollat lite på tv ist =) haha. slapp jag är.. har fått i min två mackor nu iaf =) .gott. är sugen på apelsin juice men de kommer alltid upp igen när jag mår illa :/ suck ..

nehe skriver mer sen =)


smörgåstårta

Nu ligger Isabelle i sängen, så hon somnar nog när som. Jag funderar på att ta en dusch brukar må lite bättre då =) -
Är sjukt sugen på smörgåstårta med. Undra om man man ska köpa hem en liten bit idag :P med massa räkor på . fy fasen vad gott :P . 
usch vad jag hatar huvudvärk, hela dagen blir typ förstörd för man bli så jävla seg :P
suck .

nehe jag ska nog ta en snabbdusch .. och hoppas på att det hjälper. sen slappa framför tv :) .

favortit barnprogram=)

nu tittar vi på mitt favorit barnprogram.tyckte det var super bra när jag var liten =) . noas ark tror jag de heter :P

gullunge

Isabelle somnade aldrig, men vad gör de, hon är ju så otroligt snäll . leker sjä'lv kommer å kramas ibland sen går hon å leker igen .. gullunge =) .
huvudvärken har inte släppt än, men hoppas den gör de snart. jag vill ju gå ut å gå idag .. gärna en långpromenad--- ska kolla med mamma när hon kan tänkte jag för hon ska  ju ut å gå varje dag har hon sagt ;) haha

nehe nu ska jag fortsätta slappa i soffan=)

godmorgon/godnatt

god morgon.
idag känner jag mig inte alls bra. ont i huvudet och mår illa. :/ hoppas de går över snart..
bella ligger i sängen igen . hoppas hon somnar igen så kan jag vila mitt huvud lite..
annars blir demer mys i soffan helt enkelt :P

idag ska vi till vårdcentralen då med, hoppas jag mår bättre då ju . annars blir dagen väldigt lugn. ska baka bullar ikväll bara . gott ju =) .
nee nu ska jag lägga mig i soffan =) .

god natt ;)

godare :P

nu har ida åkt hem. eller aa hon åkte typ 20 i 10 . maten blev super god =) (så klart )
nu ska jag typ göra mig iordning sen ska jag nog sova.. är trött som fan :P
imon känner jag på mig att bella kommer vakna tidigt :P segt men mysigt för då är hon extra mysig när man gått upp :D

imon ska vi förbi vårdcentralen med.. bellas finger ser jätte bra ut nu.. eller mkt bättre än innan iaf. är tyyp lös skinn å så bara men de lossnar nog snart:D
annars händer inte så mkt . ska bara saffransbullar imon med. så jävla gott. är sugen på att baka pepparkakor med men det är mest för att smeten är så god. pepparkakorna är ju inte lika goda när de är klara då är nästan köpa pepparkakor godare ;) haha . 

nehe nu ska jag göra mig i ordning sen sova =) - 
GOD NATT =)  

en bild på min finaste hund med

=)

ida och jag håller på att laga mat.. gott som fasen ..schnitzel och beasås å klyftpotatis =) . gott .. men vi ska inte täa förens vi lagt isabelle :)

sen imon ska jag till vårdcentralen med bella . sen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, ringa lite samtal å fixa som vanligt :P haha . 

nee nu ska vi fortsätta med maten sen ge bella gröt =)


..................

stääd

nu har jag dammsugat å så .. :) ska vikta tvätten från igår. som ajag aldrig orkade göra . sen blir det laga lite lunch . idag blir det hamburgare. om de är mjölkfria  åska även isabelle får de. annars få de blir ngt annat för henne.-  tänkte göra hemmagjorda men de orkar jag inte nu :P haha :)

ska möta ida vid affären med så ska jag handla så jag kan baka bullar imon typ. saffransbullar så klart ;) så jävla gott :)
haha
är sugen på att baka blåbärsmuffins med.. det kanske de blir imon med =)  sen får vi se när syster å dem kiommer hit. de slkulle ju kommit i helgen men så var kevin lite dålig. så får bli en annan gång =) .

nehe nu ska jag vika tvätt =) är hungrig med så isabelle får gärna vakna nu ;)

söndag

idag sov bella till halv 9.skönt som tusan =) .. så idag känner jag mig utvilad. fast trött i huvudet ändå . mådde illa nyss men nu har jag druckit ett glas med nypressad apelsin juice... så förbannat gott =) ,. tur att man har en sån maskin :P haha..
ska nog ta mig en macka snart med.. och bella ska lägga sig.. sen ska vi städa. ida kommer hit sen =) trevligt trevligt..

tänkte lägga upp två bilder på isabelle som moa tog igår. :)
'



=)


film å mys

dagen har gått fort idag .. har varit å handlat med moa . hyrt film å så ..  nu har vi myskväll =) .
vi äter godis, kex  å vitlöksost/brie och  sen åt vi tacos innan =) muuuums.
Vi tittar på wallander Läckan.(=
tog en liten pause nu bara så jag kunde uppdatera bloggen som typ varit kass de senaste dagarna:P
men men. imon blir det nog inte så mkt uppdaterat heller. för då kommer ida hit =) .
trevligt så klart..
sen har jag lite småsaker planerat hela veckan .. skoj =) .kommer kanske upp lite bilder på isabelle sen.. eller imon =) .

nu ska vi fortsätta titta på filmen =)


kass sömn

inatt ha jag inte sovit alls bra.. vaknat till å från åå inte kunnat somna. om. vaknade va migrän inatt. fy fan . finnns inget värre. har vfortfarande lite migrän . mår illa och känner mig inte alls pigg..
hmm bellis sover för fullt. vi har bara suttit i soffan å slappat.ska nog ta tag i disken sen igår snart, sen ta en promenad till affären, om jag orkar;) . ska äta tacos idag tror jag .. älskling var sugen på de.
eller så blir dte kanske grekiska biffar? . gott som fan . :P

nehe nu ska jag krypa ner under täcker igen innan huvudet sprängs


=)

skulle bara skriva att vi lever å att allt är kalas =) . har varit å handlat å lite så .. ska städa sen igår nu.. behövs verkligen . blir storstädning =) .

såå skriver kasnke mer sen . eller imon;)

förbannat trött

såå nu har gästerna gått hem å bella ligger i sängen .. å jag är fruktansvärt trött. ser allt som behövs städaså diskat men usch orkar inte..
bella har fått massa leksaker å så .. bland annat en leksak å ha i bilen , pussel, leksaks telefon, docka osv.

nu blir det mys å film som gäller ikväll sen sova.. och jag kommer somna som en stock . länge sen jag var så här trött :O  kanske kommer bilder senare.. men inte idag ! -

=)

bella busar för fullt. =) hon är verkligen på toppen humör idag =) .
när hon ska sova så ska jag passa på att duscha tänkte jag =) . sen göra klart tårtan med.. måste lägga på grädden å de =) .

nästa vecka kommer bli en toppen vecka förresten . har massa inbokat.. bella ska till bvc bland annat sen ska jag på en rolig grej .. å jaa lite smått å gått helt enkelt =) .

nehe nu ska jag mysa med bella innan mellanmålet =)

glad=)

så här glad var isabelle i morse =)




Mysunge =)

Nu sover isabelle. och tårtbottnen är i ugnen=) ska skura golven nu.. sen kanske jag hinner med ett bad också. hade varit skönt =) .
sen msåte jag plocka i ordning. ligger leksaker över allt som vanligt ;) haha .
hinner inte sitta här nu . men kommer lägag upp bilder ikväll imorgon från dagen =) .
och bella har varit super mysig idag föresten . kommit å kramat mig å gett mig massa pussar.. så gullig. finns ngt mysigare än när sitt barn kommer å kramar en bara så där =) hah nej ;)


älskar dig Isabelle

Denna dagen kommer bli så toppen. vaknade och var på jätte bra humör. tog upp en skrattande tjej och pussade på henne .
hon är verkligen på toppen humrö idag . varit glad hela morgonen. (med undantag när det var medicindags ;) ) idag var det inte alls kul attge henne den .. hon borde ju inte behöva äta sånt  på sin födelsedag;)

men nog  om de. ska inte sitta här nu. ska mysa med Bella innan hon ska sova igen . då blir det skura golvet som jag aldrig orkade igår och ett bad. måste  hinna baka tårtan någon gång med men det ska jag nog fixa :P

Älskar dig isabelle


<3

GRATTIS ÄLSKADE HJÄRTAT PÅ DIN 1 ÅRS DAG=)

maria

till maria

tänkte bara skriva  å tacka för dina kommentarer de värmer =) jätte kul att du gillar mig blogg =) och givetvis ska de komma mer bilder :P har varit lite dålig på  det på senaste tiden men försöker komma igen nu :P


har haft en toppr kväll framför tv å bara tagit det lugnt.. nu ska jag skura golvet . hade tänkt att ta ett bad nu men det får bli imon när bella sover. :)om två timamr fyller hon år.. ett helt år, tänk vad tiden går fort..

ska plocka lite nu:P

<3

LYCKLIG !!

trösta mig med FET mat ;)

Nu har jag precis lagt isabelle och eftersom jag haft sån otur med min mobil idag så ska jag trösta mig med en pizza, men har lika svårt som alltid med att bestämma vilken jag vill ha :P
Troligen blir det ngn enkel pizza bara . Ska bli skönt att slippa diska å laga mat ikväll. Har ju städat massa så sjukt tråkigtn är de blir stökigt så fort man lagar mat :P hehe .

Nog om fet mat och städning.- Imon fyller min sessa 1 år.. Tänk att tiden har gått så fort,helt sjukt ju! Så imon kommer bli en toppen dag , har lite saker å fixa med. Bland annat  till telenor å se vad de kan göra åt min mobil sedan ett roligt samtal :) HEMLIGT=) .

Nehe nu ska jag kolla vad jag ska beställa för mat är hungrig som en tok =)

FAAN

mobilen funkar inte längre =( helvetes jävla skit! .kul att behöva betala för ett abonnemang utan att använda de  =(

badat i vattenskålen

Nu har jag städat massa, dock inte klar är så ska fortsätta när Isabelle har lagt sig för natten .. Hon vaknade nyss så nu ska hon få lite mat. :) Vet inte vad de blir idag , lax kanske. (=.

Hon har  hunnit slänga min mobil i hundens vattenskål. Men som tur va så klarade den sig fint(än så länge iaf) .
Jag ska hinna ta ett bad ikväll med tänkte jag, så himlans skönt =) .
Men det få¨r ju bli när jag städat klart =)

Nehe nu är isabelle hungrig.. så skriver mer sen :P


duktig

Nu har bella precis fått sin lunch och medicin.. Hon tog sin medicin ganska bra idag . Hon blev ltie ergå ledsen men hon fick i sig nästan allt iaf=) Sen fick hon fruktmos efter .
Hoppas de går lika bra ikväll.

Nu har vi inte så mkt planer för idag .. Ska handla lite med mamma sen , det sista till tårtan och så .. Glömde ju lite igår. Sen måste jag köpa mer presentpapper =) . Resten av dagen ska jag städa typ skura golvet å så =)

Nu ska jag leka lite med bella innan jag ska börja med städningen=)

ser lite bättre ut =)

Har inte haft tid att skriva idag på morgonen .. Åkte  till vårdcentralen vid niokollade bellas finger å så . Det såg bättre ut idag , och nu ska hon sova utan plåster på nätterna så fingret får lufta sig lite =) Ska inte dit förens på måndag igen nu, kunde gått dit imon men kände att jag kan lägga om det själv nu, jag gör ju det  redan bara att jag har gått dit en gång om dagen. Så på måndag ska de kolla hur det ser ut om hon fortfarande beghöver ha plåster å så då.

Efter att vi var där så åkte vi till mammas jobb å fikade lite, bella gick runt å charmade alla =) .
Nu har jag inte så mkt planer, ska städa här hemma och slå in bellas paket å så =) .Bella sover nu så ska nog börja med att stäa badrummet så tar jag ett rum i taget =) . Tänk att tiden gått så fort att hon fyller 1 år imon, ska baka hennes tårta med, undra om jag ska göra de idag kanske.

Nu ska jag fixa här hemma. (=






jag/vi är lyckligast i världen!

DU

Du värmer hela mig. Du får mig lyckligare.. Längtar!


kvällen

så nu har jag gett isabelle medicin, välling och plåstrat om hennes finger. så hoppas hon somnar nu och sover gott hela natten . :) själv så ska jag laga ngn mat till mig tror det blir kyckling.sen ska jag diska å plocka i ordning lite här hemma.. det behövs efter en dag med en lekfull isabelle :)

ikväll blir det slappa lite framför tv:n andra avenyn är ikväll med, sen vid 10 typ så kommer moa, hon har kvällsöppet i skolan idag .. såå hon sover här för hon börjar kl 9 imon igen . så blir ju lite onödigt att åka till öland ikväll sen tillbaka till kalmar imon bitti när hon likagärna kan sova här, då slipperju jag sova själv med =) . hihi . skönt att ha ngn att prata med som vet allt om mig,om vad jag tycker å tänker =) vi tycker väldigt lika :)

nehe nu ska jag börja diska.. sen när det är tyst inne hos bella så ska jag gå in å titta om hon lät plåstret sitta kvar på fingret- hoppas de.

tre videoklipp

här kommer först ett videoklipp när bella härmar en katt å n kunde. (så som hon tycker att de låter ;) )



och här kommer ett kort videoklipp när hon gungar på elefanten på vårdcentralen=)



Och här kommer ett när hon går baklänges =)


bild på fingret

såå nu har jag varit å handlat med mamma . bella ligger i sängen å ska sova. hoppas hon somnar. har redan varit där inne en gång för hon hade dragit av plåstret eller de.. men men . har köpt lite frukt nu ska göra sån fruktgrej som jag gjorde en gång innan dn gillade hon så mkt.. så ska e om hon tar medicinen om hon får de efter.. hoppas de iaf =)
sen ska jag passa på att städa lite med.. så mkt jag hinner innan hon vaknar.
resten får jag städa ikväll =)
imon följer mamma med till vårdcentralen sen ska hon å jag fika lite =) . trevligt:D

här kommer en bild på bellas finger. dålig bild men ja ni ser ju. :S






Bilder från vårdecentralen

bilder från idag







blev inte så många bilder. har ett videoklipp när bella gungar på elefanten med ;) . kanske lägger upp de sen =)


medicin

nu har bella precis fått sin medicin.. det givck bra i början men i slutet började hon spotta ut de.. men hon fick i sig de mesta iaf.sen fick hon hallon å sånt gott till efterrätt =) . gjorde ju fruktpure av de för länge sen å den älskar hon.. så de ska jag göra så hon får efter varje gång hon tar medicinen =) . kanske ngn mango grej med.. hon älskar  ju mango.. ska åka å handla med mamma nu .. handla till bellas tårta som jag ska göra.. sen köpa frukt så jag kan göra fruktpure idag med då =)

tänkte göra tårtbottnar.. men mjölkfri då .. sen emellan ska det vara frukt å sånt.. så de inte blir så super onyttigt.. visst sockerkaka är ju inte nyttigt men jaa dt är ju inte massa sylt å grejer i iaf=) .
ska bli kul å se henne när hon äter sin egna tårta :)
nu ska jag skriva inköpslista=)

så duktig

det gick bra  på vårdcentralen. förutom att vi fick sitta å vänta i en halvtimme. för de hade inte sagt till oss att vi skulle gått till de  andra väntrummet.. men det roliga var att läkaren som vi hade igår å en sjuksköterska kom å pratade med oss osv.. aja bella var duktig iaf. å fick ett klisermärke som jag ska spara  :) och sen när vi väl sa till så gick allt fort =) haha
vi ska dit imon igen och lägga om det. usch jag tycker det ser ut som hela fingret typ har blivit brännskadat:/ men de blir nog fint sen . det tar ju ett tag.

jag kan inte uppdatera bloggen så mkt nu när bella är vaken för jag måste ha koll så hon inte drar av  plåstret eller aa de hon har runt fingret..
så skriver nog  mer sen . :) kommer kanske lite bilder med.. 

moa ska sova här inatt med föresten . :)


tips?

god morgon ..idag gick vi upp kl  halv 8.helt  ok då jag var hyfsat pigg då =) . nu börjar jag dock bli lite trött igen men ingen mening att vi går å lägger oss ska ju tilll vårdcentralen snart..bellas finger ser inte alls trevligt ut tycker inte jag . tänk er hur det ser ut efter man haft en skoskavsblåsa. fast hela hennes finger ser ut så, skinnet hänger eller har typ låtsnat- fast nu har hon ju ngt oplåster på. fick sätta på ngt hemmagjort igen eftersom det lossnade inatt.. tur att bella är så otroligt snäll. hmm dt borde ju svida å så .. hon blir ledsen ibland. vilket jag verkligen förstår. usch! -
medicinen kommer jag antaglign å lura i henne igen.. måste be om ngt tips på¨vårdcentrlane för hon total vägrar.. och jag kan ju inte lura henne med ngt gott för hon har ju aldrig smakat fruktjuice eller ngt sånt.. inte så lätt att lura i henne det med äpple. igår fick hon banan men den vägrade hon att äta sen .. stackars älskling :(

ärdet någon som har ngt tips? .


ajaj

nu ska bella äta mat snart .. hon är usuper trött men somnade inte innan .. såå får förska hålla henne vaken till halv 7 iaf.

hon har börjat kolla på sitt finger sen bli ltie  ledsen .tror det svider för det är mer öppet nu eller så . men ha satt på ngt  på de för det hon fick på vårdcentralen drog hon bort.. ska dit imon  igen å sätta på nytt iaf =) .
men hon är jätte glad  å lekfull iaf det känns bra..

filmade henne precis när hon gick baklänges(: kanske kommer upp sen annars kommer de imon:) nu ska hon få lunch. sen leka sen blir det gröt,sen medicin och sen en lite flaska välling.. (hon äter både lite gröt och välling för  hon blir inte mätt på bara vällingen)

en dag på vårdcentralen

har varit mkt idag .. ännu en otursdag för bella. vet inte hur allt gick till med jaaa när jag skulle åka  på ett möte upptäckte vi att bellas lillfinger var helt svullet. och inte lite svullet heller utan enormt. hon kunde inte böja det. hela undersidan var som en stor jävla blåsa full med var.. såå blev till att åka till vårdcetrlane.. där tog det ett blodprov, frågade  om bella hade varit annorlunda haft feber lr ngt.. men hon har varit precis som vanligt, lekt ätit, användt handen precis som hon brukar förutom lillfingret då antaglingen ..jag har inte märkt ngt. det måste ha gått så sjukt fort.. men iaf hon har inte varit ledsen . ingen feber inte sagt ett ljud!. tänk vad tålig  hon måste vara ..
bella sa inget när de tog ett blodprov heller, hon bara kollade.
sen när de skulle sticka hål på hela blåsan. eller först sa de att de skulle skära bort men det behövdes inte för så fort de stack hål på blåsan så rann det ut massa vätska och var..
såå nu har hon blivit omplåstrad, och ska äta medicin i 10 dagar. 3 ggr om dagen .
det var en infektion i nagelbandet, inget som jag hade kunnat undervika sa dem . utan ibland så kan de bli så . och det går väldigt fort..

tur att min älskade flicka är så tålig.!

ÄLSKAR DIG HJÄRTAT

Helt ok

natten  var helt ok . fast bella vaknade en gång. hon var vaken enstund men somnade om sen .. som tur va. hon sov till halv 9 då. så då fick jag lite sovmorgon. så skönt =)

idag ska jag ringa å fixa lite saker, sen kommer moa när hon slutat skolan . få se kanske hinner träffa ida lite med? . få se lite om jag orkar med.. är lite trött idag =) .
nehe nu ska jag fixa gröt till isabelle =) sen mysa =) .

kommer bli en jobbig natt

detta kommer bli en jobbignatt. det känner jag redan nu . bella harr edan vaknat två ggr.  och skrivit som bara den. eller a ahon har inte somnat om än sen hon vaknade sist.. men nu skriker hon ine iaf =) . skönt.
tycker så synd om henne. gör ont i hela mig.
kanske tänder som är på g. eller ont i magen kanske ? .
hmm hoppas de blir bättre imon =)
få väl se om jag får ngn sömn inatt. hoppas de.

rolig film(=

sitter och kollar på heartbreak hotel nu .. =) rolig film :P haha .
har duschat och så med. sånu ska jag bara vika den torra tvätten sen. sen kan jag bara slappa =) .

tänk att bella snart är 1.. detta underbara året är snart över. och snart börjar ett nytt år som kommer bli ännu bättre, isabelle kommer bli ännu större, lära sig ännu mer.. jag älskar mitt liv!

katt och hund

bella kan härma hunden å katten ;) . fast låter ju inte dirkte mjau och vov.. men ja  på henne sätt. super gulligt. ska försöka filma det ngn gång (=

Videoklipp

ett videoklipp när bella dansar.. dock blev de väldigt mörkt men man ser ju ändå=)


Bildbomb

Lite bilder från  när vi var hos Anabelle å lina sist =)







två bilder från väntrummet hos tandläkaren





 kanske kommer upp fler bilder sen om jag orkar ;) men nu kom några upp iaf :P haha


dagen

såå nu har vi varit iväg hela dagen typ =). varit hos ida å dem sen förbi mamma innan vi åkte hem..
har varit en trevlig dag . gick bort till netto. köpte en cola å en  godisask =) . gott.

vi kom hem typ kvar över sex så då har bella lekt för fullt. och nu ligger hon och ska sova.. jätte trött var  hon..
jag har hängt  upp lite tvätt som min älskade mor tvätade till mig eftersom jag missade tvättiden i fredags så ska ta en nu tvättid.. ska försöka komma ihåg att göra de imon =) .

ikväll blir det rätt lugnt. ska försöka orka lägga upp bilder å videoklipp här på bloggen med.. :)
hoppas de blir av idag ;) haha .. har verkligen inte haft ork eller lust :P måste duscha ikvälll med :P hmm hur ska jag hinna allt :P haha

nehe skriver mer sen å torligen kommre ju även bilder snart

presentpapper

huvudet är lite bättre, men jag ser framemot närbella ska sova så jag med kan sova en stund. och hoppas påatt det hjälper då.. jag vaknade vid 6 idag kul, eller inte. men somnade om på soffan sen till kl 8 när bella vaknade..
men huvudvärken kanske går över om jag får sova en liten stund till? . man kan ju alltid hoppas iaf

imon ska jag in till sta å fixa lite. ringa några samtal å så med.. måste köpa presentpapper med till bellas paket =) 
nehe nu ska jag vila igen(:

HUVUDVÄRK

fy fan . idag vaknade jag med huvudvärk. inte kul alls hoppas vekligen den går över snart. har försökt få i mig en macka å så ,.. blää hatar att ha ont i huvudet!
hoppas de går över så jag kan träffa ida iaf (=  nee nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med isabelle =)

sovmorgon?

såå har varit hos ida idag . mkt trevligt.  bella börjar redan bli trött men hon orkar nog vara uppe till sju..hon ska få sin kvällgröt lite innan med så hon håller sig mätt- imon hoppas jag på sovmorgon men man ska väl inte hoppas på för mkt :P haha .
annars  har jag inga planer för imon. bara ta det lugnt å så=) dammsuga å så med :P

idag ska jag nog äta lax.. är verkligen sugen på de (= är sugen på potatisgratäng med men har ingen grädde hemma såå får bvli en annan dag . sen behöver jag äta upp desom jag har hemma lite =) haha .

neh nu ska jag mysa med min dotter, kanske kommer upp bilder sen . :P

njuuuuuuta=)

det gick bra hos tandläkaren och isabelle var duktig. de trodde inte det var ngn fara mer att hon skadat den strängen lite ellre så .. men det är inget farligt =) Skönt :D

nu ska jag snart göra klart tårtan iaf :)  sen kanskte träffa ida om hon är vaken :P hon hade tydligen inte sovit ngt inatt så hon sov nu :P . haha . så hoppas hon vaknar i tid iaf :) annars har jag inte så mkt planer för idag . :) bara ta det lugnt å så .. njuta av denna underbara dag helt enkelt :D

nehe nu ska jag börja fixa lite med tårtan =)

vaknat på rätt sida =)

vi vaknade av klockan idag somvar ställd halv 8. på ett sett var det skönt att vakna av klockan för då fick jag ju sova längre än 7 men å andra sidan så hade det varit skönt att sov ännu längre. det var tur att jag kom på att ställa den igår kväll annars hade jag kanske sovit fortfarande.
hur som helst så ska vi till tandläkaren idag med isabelle. hoppas allt ser bra ut, men det tror jag , hon verkar inte ha ont eller ngt iaf. (:

idag är det hen helt underbar dag .. vet inte varför menbara känner de på mig.. ska träffa ida idag med. skoj=) .
annars har jag inte så många planer.. men jag vaknade verkligen på en bra sida idag =) .
ska  få i mig ngt att äta. så jag slipper sitta hungrig  å börja må illa där bort.. för jag har faktiskt börjat äta frukost. inteså mkt men en macka iaf =) .


klar=)

såå nu är tårtan snart klar.. eller iaf bottnarna och de i mitten . så imon efter att vi varit hos tandläkaren så ska jag bara  vispa grädda å fixa de där på =) .. hoppas de blir bra =) .

har hunnit ta ett bad med och kollat på idol. härligt =) . så nu ska jag bara diska upp, kolla klart på idol ,vem som åker.. (= .  sen blir det kanska slappa lite i soffan eller blir det sova =) . få se lite om jag är trött då helt enkelt :D

imon ska jag umgås med ida också . efter att jag gjort klart tårtan å de =) . trevligt trevligt =) hon ska klippa sigå så imon =) . ska se om vi kan ta bild på hennes mage så hennes blogg blir lite uppdaterad med ;) . sen ska jag försöka komma ihåg hennes frysväska som vi glömt varje gång :P haha .

nehe nu börjar idol igen ;) . skriver god natt nu så jag har det gjort ;)

lugnkväll

hmm bella sover så gott nu, skönt hon som varit med om så mkt idag.
jag har precis kommit på vad jag ska äta idag .. rösti, kyckling å kallsås.. gott ska de blir. fetaost med s¨klart ;) .
 efter idol så blir det att ta ett bada, tända ljus å läsa skvaller tidning :D
känner att hela huvudet är hlet slut idag . fattar inte hur jag/vi lyckats ha sån otur. bella som aldrig ens har haft ett blåmärke. trillar å slår sig idag.. stackars.. tur att hon inte verkar lida iaf. :) och hoppas allt ser bra ut imon hos tandläkaren=)

få se om jag orkar lägga upp lite bilder idag kanske :) tog några när vi var ute med innan bella trillade. men vet iteom de blev ngn bra bild för hon vägrade ju vara still ;) hihi . busälskling.

nehe nu ska jag slappa =) .

tandläkaren

pratade med tandläkaren nyss. de ville gärna kolla på isabelles tänder..så hon ska dit imon bitti kl 9.. hon skulle inte äa några hårda gjerer nu så som äpple å sånt. men bella verkar inte ha ont så jag tror allt ser bra ut men skönt att kolla upp det iaf :)

nu ska jag ta upp lite mat från frysen till bella.. . sen komma på vad jag ska äta ikväll =) .
idol ju så då får man äta ngt extra gott =)

stackars mammas lilla älskling

jävla skitdag ..
min lilla älskling har slagit sig. första gången hon slår sig ordentligt. hon slog i tänderna en en stog men ngt som står ut lite typ. svårt att förklara.. men blödde massa  ringde sjukvårdrådgivningenså klart, så ska kolla om jag kan få ngn tid till tandläkaren så de kan kolla så att hennes tänder inet blivit skadade..
hon är precis som vanligt nu. leker  å är glad. har ätit ett smörgåsrån med så hon verkar ju inte ha ont eller så.. men fyyy vad ont det gjorde i hela mig.. min flicka.. den strängen vid överläppen blev skadad med föresten . men den skulle läka av sig själv sa de på sjukvårdsrådgivningen ..

detta är verkligen en kass dag. så nu ska vi hålla oss inne resten av dagen!

Fredag den 13:e

har precis varit å handlat med mamma. köpt en dammsugare å lite så.. blev lite mer smått å gott eftersom jag fick vara med om ngt så hemskt idag..
FASTNADE i hissen! jag som hatar hissar egentligen , nu fastnade den . för vi råkade klämma fast snöret på bilbarnstolen. hissen åkte ner å jag märkte hur bilbarnstolen lyfte! bella som jag höll i famnen skrattade :P haha .
så sa till mamma att trycka  på stop för jag tänkte att vi kunde trycka på trean å åka upp igen . men icke. hissjävlen vägrade!. så vi fick ringa. jag fick panik. bella såg att jag blev ledsen så givetvis blev hon de med. men jag försökte hålla  mig lugn å vara glad ändå. men gud vilken panik jag bara såg framför mig att de skulle ta timmar innan ngn kom å hjälpte oss. men de kom på 5 minuter!  öppnadörren å allt var lugnt. vi fick ut bilbarstolen utan att den blev skadad bara lite hängd ;) . såå allt och alla kom ut välbehållna förutom jag med lite chock!. men jaa det är ju fredag den 13 idag kom jag på sen. och jag kommer ALDRIG att åka hiss när det är fredag den 13:e igen . även om det var vårt fel att vi inte såg att snöret var utanför dörren .. jag såg framför mig hur hela stolen skulle gå sönder hur vi aldrig skulle komma ut men . jaa inget gick sönder å alla mår kalas bra =) .
skönt..

så i affären köpte jag mig en semla som jag ska äta nu medans bella sover och njuta av min nya gare. på tal om dammsugare, fattar inte hur en BRA dammsugare kan vara så JÄVLA dyr-- men men . det blev en blå dammsugare iaf. dden ska givetvis testas ikväll=)  hihi

senefter idol blir det även ett bad med tända ljus å en tidning för min del =) . såå får göra denna skitdagen till en bra dag helt enkelt :D

ingen rubrik

isabelle vaknade vid halv 8 idag typ... så lite lagom. nu har vi hela dagen framför oss =) .
blir frukost snart, sen ska vi handla med mamma vid kl 10 typ.. ska köpa en dammsugare bland annat :P
annars händer det inte så mkt idag , syster hund ska hem idag. så hon åker med mamma när mamma ska dit fira henne. jag kunde inte följa med idag för ja ska baka en tårta å så till bellas farmor å farfar =) men har ju hunnit gratta min syster i förskott redan :D

tror att jag ska köpa ngn tidning när jag handlar idag med.ska ta ett bad ikväll. välbehövligt. :) kanske  kommer iväg å solar idag med. hade varit skönt annars får de bli på måndag =) ska bli skönt att bara ha en lugn dag utan massa planer :)
nu måste jag skriva en inköpslista så jag inte glömmer de viktigaste ;) haha 
 


GODNATT

nu ska jag sova. för jag mår illa som ett as å är trött =) så nu ska jag å bebishund sova. :)
hoppas på att sova hela natten nu å inte vakna kl 7 om inte isabellle gör de då förstås ;)

trött

nu har jag kollat litepå tv.. kollar på lyxfällan nu. ska duscha i pausen..:) sen andra pausen blir dte diska. sen är det sängen som gäller tror jag(= om inget annat dyker upp;) haha .
 är sjukt trött ,har ätit förmkt, å mår illa. usch

nehe nuska jag kolla på lyxfällan sen dusch =) . orkar inte skriva mer ;) haha


napp/tumme

nu har jag precis lagt isabelle.. så ska snrta börja emd maten... kom aldrig s långt och fixade salladen sen utan plockade undan lite annat ist =) .. sååå får göra ltie sallad nu.. ska bara göra en skål så som jag brukar ha till maten nu för tiden . med lite rödlök i salladen idag  kommer bli super gott. lite mys framför tv är aldrig fel :D

nehe nu ska jag börja lite smått så det är klart lagom till halv 8 hos mig =) . är super hungrig.. börjar få lite ont i huvudet nu med men de går nog över..
btw så har bella varit utan nappen i två dagar på dagtid.´förutom när hon åker vagn eller så då.
har inte tänkt  på det förens nu men det är nog för att india ärväldigt nappförälskad så hon tar napparna så har av ren reflex lagt undan napparna ;) . men bella har ju inte brytt sig så det gör ju inget. dock har hon suttat lite på tummen ibland å de vill jag ju inte riktigt :P heldre nappen än tummen ;)


Dålig dag

usch .. nu känner jag vilken dålig dag detta är. inte alls  på humör. har ont i magen  , mår illa. trött .. blää.. kunde verkligen sova inatt heller .. vaknade innan 7! och inte ens bella hade vaknat då! . så jävla irriterande. sen vaknade jag vid2 eller halv 3 var hon kanske sen kunde jag inte somna om.. och nu sätter det sina spår:(

har kollar igenom frysen vad jag ska äta iaf.. blir grekiska biffar idag . duktig som jag är så gjorde jag massa sista jag gjorde det så nu har jag i frysen =) skönt att laga nya varje gång ;) . sen till de blir det räfflade potatisar å beasås och sallad :D godd som fan ska de bli iaf :D

det ska jag nog äta till halv 8 hos mig eller till mammas pojkar =) så börjar med maten när bella lagt sig vid 7 så blir det perfekt. :)

ska ta upp hennes mat nu med.. koka potatis till . måste komma på ngt attt laga till henne med men kommer inte på ngt förtillfället , vill testa ngt nytt ju :/ 

ska se om jag orkar lägga upp lite bilder sen .. kanske ett videoklipp när bella dansar med ;) . 
nehe undra om jag ska fixa iordning salladen så den är klar så är det bara att fixa potatisen och värma biffarna å göra såsen sen =) . :P japp så får de bli.


tjingeling

promenad

nu har jag precis tagit mig en promenad med vovvsen och bella till mamma och gått ut emd tea där, sen gick vi hem igen. vad riktigt skönt att gå en sväng =) . behövde jag ..
nu sitter jag här å funderar lite..
vad ska man hitta på nu lixom .. kasst väder annars hade vi kunnat vara ute lite men de känner jag inte för..
sen vill jag inte lämna bushunden själv :P . då hittar hon säkert  på ngt hyss ;) haha .

nae ska busa med isabelle nu iaf. hon är på toppen humör idag =)

godmorgon?

godmorgon. eller det kasnke är lite sent å säga de nu... men intehaft ork att skriva förens nu..
moa åkte till skolan vid 20 i tio så nu är det tomt här hemma . lite tråkigt..  bella sover så det är verkligen tyst å lugnt :P haha . 
hmm bella ska få lunch när hon vaknat sen ska vi gå bort till mamma. och gåå ut med tea :)

sen hem igen busa lite.. har verkligen inga planer idag .. lite tråkigt men ändå rätt skönt attbara ta dagen som den kommer =) .
ska skura golvet ikväll eller imon iaf =) .
måste komma på vad jag ska äta ikväll med. sen kanske laga ngt till bella. få se lite...
nehe nuska jag slappa lite til lsen diska upp efter frukosten =)


myskväll

har haft  en super myskväll ikväll. moa  ko hit. vi åt lite varma mackor å lagade spagetti och köttfärsås till bella.. sen kom syster med india.. hon var här en stund =) trevligt de med så klart..
india är verkligen super snäll och mysig =)

efter att bella somnar så fixade vi tacosen iaf.. sen åt vi å kollade på bonde söker fru å de . sen oskyldigt dömd :D nuu sitter vi å segare bara försöker bli trötta helt enkelt. moa har ju skola imon så måste kommma i säng i tid är det tänkt ;) och bella kommer säkert vakna tidigt .P haha

bilder från idag hemma hoslina å de kommer imon ;) orkar inte nu :P

säger god natt nu iaf.. (=

home

nu är vi hemma igen . å bella har ätit mellanmål, så nu ska hon snart få sova lite =) .
har varit hos lina å anabelle idag iaf.. trevligt var det.. tog några få bilder på isabelle få se om jag orkar lägga upp dem idag ;) .
 jag ska iaf börja städa lite medans bella sover, sen ska jag kanske börja lite med hennes mat . ska göra spagetti och köttfärssås till henne idag =)

nehe nu ska jag lägga trollungen =) 
moa kommer ju sen med så måste hinna städa lite ;)


imon;)

nu ska vi snart gå bort till lina å dem . eller de sdka möta oss vid mamma så ska vi gå och handla.. borde kanske skriva en lapp =) tömma alla leksaker som ligger under vagn med så jag kan få plats med de jag handlar ;)

sen blir det hem å städa undan alla strumpor som bushund kan lyckas hitta. (har en påse på olvet med strumpor som är olika,brukar bli ngra stycker efter varje tvätt fattar inte varför tvättmaskiner äter strumpor, men bushunden gillar att äta demm iaf :P  och jag har ju lite hopp om att det ska ligga likadana strumpor i den påsen nu så ska kolla igenom den snart tänker jag =) . men ska städa å skura lite idag först . så mkt jag hinner iaf =) .

och för den delen så fyller världen bästa syster år imon =) ..
dock ska hon iväg så vet inte om de går att ringa henne, men jaa hon vet ju ändå att jag skulle varit först(kl 00:00) med att gratta henne och att jag önskar henne världens bästa födelsedag och att jag älskar henne.(= . min älskade syster läser min blogg så nu vet hon de iaf =) .

lite tidigt

god morgon allihopa.. känner mig lite trött idag med . men detär ju inget ovanligt. bellla vaknade kvart över sju idag :O usch vad trött jag v. men tur att hon sover längre vissa dagar iaf :D
vi ska snart äta lite frukost, har myst massa i soffan å bella har lekt lite :)
ska bort till mamma och lina  idag . så barnen f¨r leka lite å så .. sen ska tea vara hos mamma till fredag för jag ska passa systershund ju . :)

ikväll kommer moa hit med.. de ska bli trevligt =) titta på oskyldigt dömd å så :Dtrevligt.
imon blir det en lugn dag ska bara gå bort till mamma en sväng så vi får lite motion.. :P

nehe nu har jag inte vettigt att skriva igen . så ska börja fixa med frukost =)

hängig, sjuk?

nu har jag precis färgat håret =)  de blev bra förutom lite färg som kom i pannan . för övrigt är jag trött som jag varit den senaste tiden .. men känns skönt att gå och lägga sig i tid =) . känner mig en aning hängig, lite illamående . kanske börjar jag li sjuk iaf? .  äsch mår nog bättre när jag ätit lite.. ska äta lite sallad senare =) ..
andra avenyn sen med 0) . bra bra =) 
 
nehe nu ska jag jag torka håret =)

=)

nu har moa varit här en sväng idag =) trevligt var de :) var inne på stan en sväng. träffade nikko där med =) hon jobbade som vanligt haha ;) . men trevligt iaf =) .
bella sitter just nu å leker lite med tea;) haha .
jag ska nog se om jag orkar göra ltie barnmat ikväll. kanske spagetti och köttfärsås? . hmm men få se om jag orkar helt enkelt. är helt slut.. ska färga håret ikväll med.. det är verkligen välbehövligt.

för imon kan jag inte göra det för då kommer moa hit . ska kolla på oskyldigt dömd å de =) . mys.. sen ska jag ju vara hundvakt  åt syster hund då med :)
annars händer det inte så mkt här.. ska dammsuga å städa lite ikväll med =)

bella ska få gröt ikväll med innan hon ska sova. sen göra en halvflaska välling bara för att det är lite mysigt. hon kommer nog inte dricka upp den . för det gjorde hon inte igår.. men mysigt iaf =) .

nehe nu ska jag mysa med min tös=)

Hemskt

det känns otroligt skönt att veta att jag ahr tagit vaccinet. (iaf 1 av sprutorna) . nu när det har kommit till kalmar. en 14 åring ligger på sjukhuset i respirator.. han var inte riskperson tidigare och nu har han troligen blivit smittad..usch hemskt.  

nog  om de..
 moa kommer hit snart.. bella sover fortfarande men sen ska hon få lunch så ska  vi ner till stan en snabbis. moa skulle fixa ngt kommer int ihåg vad de va :P haha men ngt iaf:P

nu vaknar bella =)

god morgon

Bella vaknade vid halv 8 idag .. men jag var pigg så gjorde inte så mkt.. hon sov hela natten inatt iaf.. så det får bli gröt innan hon ska sova. :)
har hunnit bli lite seg framför tvn nu . men piggnar nog till snart igen . vi har suttit å myst i soffan men nu leker bella för fullt. ska äta frukost snart. ska koka ett ägg till henne så skahon få det i sin macka tror jag . :)

hmm . idag ska vi ju träffa moa.. ska bli trevlig. var verkligen super länge sen .hon kommer tycka att bella är jätte duktig som går så bra nu =)
måste laga lite mat till bella med. har typ ingen hemma  :O
men idag kanvi kanske äta tillsammans.. lövbiff potatis å sås.. får göra sås med hennes havreprodukter. eller så gör jag mat till henne först och så äter jag sen .. få se lite :P haha .

nu ska vi äta frukost =) . eller ska göra iordning den iaf. börja koka ägg =) .


godnatt

nu ska jag g å lägga mig.. :) hoppas på en ordentlig natt å att bella sover hela natten =)
imon ska jag ringa ltie samtal. träffa moa å så =).
inte så mkt planer.
onsdag ska vi träffa lina å anabelle en stund sen hem å städa innan systershund kommer. sen kommer nog moa på kvällen emd. kollr på oskyldigt dömd å så med mig :) mys.
torsdag vet jag inte en. men har för mig att jag har ngt planerat då . eller det kanske bara var hundvakt som jag hade planerat;)
fredag åker hunden igen iaf.. jag ska handla lite. för jag har lovat att baka en tårta till bellas farmor.. (: såå det är vad jag ska göra i  veckan..vad  jag kommer på nu iaf ;)haha 

nee nu kalla sängen . :) god natt =)  

sallad och vitlöksbröd =)

såå nu har bella precis fått lite gröt. nuska hon få leka lite innan hon ska sova.. undra om hon kommer vakna inatt med eller om hon kommer sova mkt bättre nu när hon fått äta ngt mer mättande än sin välling innan hon ska sova =) hoppas hon sover bättre iaf=) .

har inte hänt så mkt här hemma idag eller kväll ska man kanske säga. det är ju så mörkt ute :P haha . ska diska lite å så när bella somnt. sen ska jag försöka komma på ngt att äta. men är inte alls hungrig. :P såå får se vad de blir..kanske lite sallad bara och vitlöksbröd =) det är rätt gott =) .

nehe nu ska jag mysa med älskling innan hon ska sova 0)

extra kul =)

såå nu har vi varit lite på stan å så =) . köpte en present till min älskade syster =) . på gt sätt känns det extra kul att köpa till henne, för hon vill aldrig ha ngt och blir så tacksam för minst lilla. sen är hon ju världens bästa syster med =) .

bella sover iaf nu =) så skönt för henne hon var trött =) .sen ska vi nog gå en sväng =) behövs verkligen . måste ta lite bilder på min seessa med. men det fårbli imon ;) haha orkar inte idag ;) .
är helt slut. :P

nee nu ska jag ta tag i mitt liv å städa å så medans bellis sover =)

kära syster fyller år snart :P

nu ska jag gå å möta ida =) ska bli trevligt.. ska bara slänga på migg lite kläder först inte så kul att gå ut med  söndriga mysbyxor och en önderfärgad t-shirt. haha =) . bella är fardig iaf.. hon kommer somna så gott i vagnen =) nehe nu måste jag klä på mig =)  .. ska försöka hitta ngt fint till min syster på stan sen med . vet vad jag vill köpa ngtsom jag tycker är super fint men vet inte om hon gillar dey. :P men kan ju köpa det . är säkert öppetköp =) kan inte skriva vad det är dock. för min älskade syster läser här :P haha .

nehe nu måste jag gå =)
skriver sen =)

baklänges

bella är super duktig och går baklänges nu :P haha . duktig älskling. <3

hungrig illamående trött

God morgon.. är super trött idag .  somnade ju runt halv 11 igår. super tidigt för attt vara mig. sen gick vi upp kl 8 =) .så har ju sovit massa timmar.. har dock sovit super konstigt. vaknade av att jag låg tvärs över sängen hmm vet inte hur jag har sovit :P haha
ska snart ställa migå diska för de orkade jag aldrig igår :P haha .
sen träffa ida lite senare.. ska bli skoj .

är helt seg i hela kroppen . hungrig med så mår illa.. måste äta ngt.. ska plcoka lite här nu.. så får skriva lite mer sen =) .,

svar til maria: Jag beställde den från internet från fujidirekt tror jag det var.. jag har noog nte lagt upp någon bild innan ;) kul att du tycktee den var fin. :D haha jag tänkte göra en sån till mig med :P haha .-

 


massa glädje

gud så trött jag är :sitter och kollar på ensam mamma söker.. spännande. :P  hade tänkte att färga håret men känns inte osm om jag orkar. så de får bli imon lr ngt ;) . imon ska jag iaf umgås med ida =) ska bli trevligt :D  var ett tag sen nu känns de som :P . haha .

har inte så mkt att skriva.. känner mig på otroligt bra humör idag bara .. känner mig så lycklig och extra kär idag .. vet inte varför h ar väl bara en bra dag =) . massa glädje  i kroppen =) och det känns underbart :D

nehe nu ska jag diska och fortsätta att titta på tv.. tror det är ngn film på tv ikväll =)

fix kväll

nu harj ag badat lite. sjukt skönt.. ska måla mina naglar snart vilket jag inte gjort på super länge. sen ska jag skrubba ansiktet lite å så ;) .och kolla klart på filmen på 4:an =) . det verkar vara super ba iaf :D  sen är det sova som gäller (= börjar redan bli trött =)

på måndag ska jag nog träffa ida lite. ska kolla lite nya krukor och så =) .vill ha vita i vardagsrummet så det blir lite ljusare för mina gardiner är ju rätt mörka.. senbehöver jag till köket med men får ta några i taget (=
nae nuska jag ta tag i de jag ska hinna med innan jag ska sova =) .

men här kommer en bild på älsklings fina farsdagspresent =)




dålig på att ta bilder. :S

nu har vi varit ute  å gått en sväng med mamma - bella somnade så gott i vagnen =)nu ska vi vara här hemma en stund sen ska vi hem till mammaå äta. hemgjort pizza blir det =) gott .
haregentligen itne så mkt att skriva.. mer än att jag måste bli bättre på att ta bilder ju :O inte tagit bilderpå jätte länge nu.. dåligt av mig.. :P
såå nästa vecka får jag börja emd det.. ska vara lite hundvakt åt systers hund nästa vecka :P hoppas hon är lugnt å snäll då ;) hihi ..
onsdag kväll till fredag ska jag ha henne =) .
mjen det kommer nog gå super bra =)

mjölkfri välling!

bella sov till halv 9 idag också.. jag vaknade vid 8 :P haha så låg i sängen å väntade på att hon skulle vakna. :) skönt var det =) .
bella vaknade dock inatt och var hungrig så hon fick mer välling sen somnade hon om.. tycker det är sjukt irriterande att det bara finns en sortsfällin som är mjölkfri...finns lixom inte nattvälling eller så :S  såå får väl kanske börja ge bella en macka precis innan hon ska sova lr ngt. för igår vaknade  hon också på natten ..

idag ska jag kanske tr'äffa ida.. sen ska jag handla med mamma å till brukshundsklubben å busa med tea =)
ska busa med bella nu ..:)

städ å matfix

nu har jag hunnit baka lite å städat å så .. fortfarande lite kvar men kände för en pause.. så håller på med maten nu sen blir det idol och duscha!=) .
tove ska sjuna- in the ghetto. tror det kommre vara sjukt bra =)
hmm annars har jag inte så mkt planer för kvällen . fortsätta att plocka lite bara =) 
klippa teas klor å så med.. :)

nehe ska fortsätta med maten skäral ite sallad å så .. ikväll blir det kebab åså . det är ju faktiskt fredag =) . hihi

Underbar dag!!

är hemma igen efter att ha varit iväg å handlat lite samtkollar på dammsugare med mamma. köpte inte ngn idag då vi tror de skulle ha extra erbjudnade nästa helg =) så ska låna mammas dammsugare tills dess ;) haha  hittade en bara iaf :P .

håller påatt städa för fullt. börja bli riktigt fint nu =) så skönt =)

idag är det en OTROLIGT bra dag =)

barnledig en stund

nu är jag barnledig en stund. är dock inte alls trött idag eftersom jag sov så mkt igår. så sova behöver jag inte göra.. men ska städa å duscha iaf.. orkar inte gå in till stan å sola heller .P haha.
vid 4 kommer mamma typ då ska vi kolla på dammsugare =) . 
asåå tänkte försöka ha det någorlunda fint här då ;) haha . 

nehe nu ska jag ta tag i städningen sen duscha =) .  


hoppas allt blir bra nu!

nu har vi precis gått upp. bella sov till halv nio idag . skönt =)  jag lamig vid halv 11 igår så fick många timmarssömn. :) så känner mig ganska utvilad. :D vi ska ätaa frukost snart.. sen ska bella leka lite med sin farfar idag ,och jag ska kanske sola(eller så solar jag imoneller ngt), passa på att sova lite å städa..  sen när mamma slutar så ska vi åka  å handla lite. kolla på ngn dammsugare då min är så fruktansvärt kass, eller aa den funkar knappt så ar fått låna mammas varje gång jag ska dammsuga men hon är trött på den nu ;) haha så nu blir dte att lägga massa onödiga pengar på en bra dammsugare.

annars händer det inte så mkt idag .. ska ta det rätt  lugnt har fortfarande ont i armen men ingen feber eller så .(=
imon kommer nog Ida hit eller så går vi till henne . det ska bli trevligt iaf =) 


älskade systerson hoppas allt blir bra nu. tänker på dig massor! älskar dig finaste du!

matlagning

nu har jag precis lagt bella.. så nu ska jag laga mat snart . vet inte vad jag ska äta dock är inte alls sugen på sallad..:P men blir vär kycklingsallad iaf :P tråkigt :P haha
vad på öppnaförskolan idag  var massa barn å fullt liv. men det var kul ändå . tyckerdet 'r kul å se hur alla barnen utvecklas å så(=

ska städa ikväll med måste bara få orken .. har varit lite yr i huvudet ikväll. sen hade jag nog feber innan med när jag kom hem med det var nog efter vaccinet de med .. men men .

nu ska jag ta tag i allt här hemma. sen titta på mammas pojkar =)

städkväll

tog en panodil för ett tag sen å mår mkt bättre nu .. hållre på att diska lite å så .. ska ha en städ kväll tänkte jag =) .
hinner inte skriva mer bellavaknar. ;)

biverkningar!

fy fan jävla biverkningar! .. jhag är trött som satan å ont i armen . nu sitter jag här å fryser som en stucken gris med.. har tagit en panodil så hoppas dert hjälper. nae orkar inte skriva här mer.

hej hopp

öppna förskolan

ska föröksa  komma iväg till öppna förskolan idag . trotts att armen är väldig öm utav sprutan .. men det ska nog gå. :) regnar lite ute med  åde suger ju.. får se om jag går eller tar bussen ;) jag är nästan klar måste bara göra i ordning bella med.. blää palla verkligen inte egentligen men jag vet ju att isabelle tycker det är kul där så dår får man ju hgpr dit för hennes skull =) hahaha .

nje mne kan vara trevligt men drygt när man måste gå så tidigt för att hinna til sången ;).
hinner inte skriva här mer nu.. måste göra oss klara =)

öm!

kallt som fan här hemma fryser  så benen skakar.. öm i armen där de tog sprutan å haft ltie ont i magen idag. men skönt att slippa feber å sånt - än så länge iaf ;)
men ska nog snart sova då jag är trött som fan . måste diska upp å sånt bara =)
vet verkligen inte vad jag ska skriva om . så ska nog krypa ner under täcket i soffan en stund till .. :)

imon blir det kanske öppna förskolan . beror litepå vädret är inte så sugen på att gå bort ifall det är snöoväder ;)
så får se.

nehe nu ska jag drömma mig bort en stund =) . jag VILL!

Vaccinerad

håller på att tvätta för fullt här hemma . mellan tvätten gick jag å mötte ida som följde med mig när jag vaccinerade mig=) . undra om jag får massa biverkningar nu.. än så länge känner jag inget iaf =) .

ska laga lite mat till bella idag med. stuvade makaroner å köttbullar =) . hoppas hon tycker om det ..:) sen kanske de blir ngt mer också får se lite=) . jag ska nog äta lax idag. med massa sallad till :P haha . eller s¨blir det ngt kött.. få se lite helt eneklt:P

ska städa å fixa här hemma med ..


ååå håller tummarna för att det ska gåså som jag vill nu !!!


trevligt

ida hr varit här ikväll =) trevligt var det så klart :) sen kollade jag på andra avenyn å så =) . nu är det hells kitchen. :)
ska snart skrubba ansiktet sen lägga en ansiktsmask.
=) härligt

nehe hinner inte skirva mer om jag ska hinna med allt så jag ska komma i säng i tid =)

sallad

har varit hos ida idag =) . mkt trevligt. gick bort till ikea. där köpte hon massa till lägenheten. körde hem allt på bellas vagn så bar henne hem :P haha jobbigt var det men vi fick hem allt iaf ;) haha . .

bella är trött nu hon ville bara sova en gång idag . men hon somnar nog som en stock kl 7 =) . själv så ska jag städa å laga lite sallad till mig.. är verkligen sugen på de =)
andra avenyn är ikväll med ju =) .

sen imon kommer ida hit.. jag ska tvätta och sen så ska vi vaccinera oss .. usch är rädd för biverkningarna som man kan få men å andra sidan så är det värt det för att minska risken för att bella blir smittad! .
nehe nu ska jag kolla på unga mödrar och fixa bella för sängen så hion är klar kl 7.. :)

skriver mer sen kanske =)

god morgon

god morgon..

gick å la mig runt 11 igår.. rätt tidigt för att vara mig.. :P bella sov till kvart över 8 såå jag känner mig utvilad:) skönt.
ska fixa frukost nu.. bella har lekt lite. idag blir det gröt å sedan en macka tror jag =) .sen ska jag börja göra mig i ordninng.. sen gå bort tillmaxi å hem till mamma tills ida hör av sig å säger att hon är vaken :) hehe  känns inte som om det bara är tisdag idag .. känns typ som torsdag:P men blir nog så för att jag jämt är hemma så behöver inte ha kol på dagarna :P haha .

nehe n. har nog inte mer att skriva nuu . så ska äta frukost =)


scones

nu håller jag på att göra scones .. gott som tusan ska de bli. varit sugen på det jätte länge =) . hehe .
sen ska jag diska. sen  ska jag nog sova.. är super trött. ska lägga ansiktsmask med.. om jag orkar annars får de bli imon =)

ändrtade planer igen

det blev ändrade planer igen;) åkte till ida sen iaf:P det var mkt trevligt. suoper fin lägenhet de har fått :)
blev en lång kväll .. bella sover så gott nu och jag har städat lite =) .
imon ska vi gå bort till maxi och handla lite mat sen bort till mamma å ut med vovvsen . sen hem till ida å sist men inte minst till ikea ;) haha

orkar inte skriva mer nu ska slappa lite o soffan =) ..

blev inget idag,men imon =)

såå nu har jag varit iväg en sväng. blev dock inte ida idag då det blev massa knas å de skulle bli så sent isf så ska dit imon ist.. då blir dte även ikea :)
jag har iaf hämtat ut en åkpåse till isabelle och sen fick hon en ettårspresent av mamma . hon fick den i förskott. det är en leksak som hon kanhai bilen .. den sitter i mammas bil nu så kan inte ta kort.. men tar en bild imon eller till helgen =)
hmm fick även såna grejer till lådorna.. ska  skruva fast en å se om den är bra.. :P 
 

bella sover som en stock nu iaf. :) skönt för henne . asjälv så ska jag plockaå fixa lite.. funderar på att gå en liten sväng med, men det börjar bli mörkt :/ jag är ju mörkrädd :P haha ..

nae nu ska jag böjra plocka å ta ut bella middagsmat.. det har jag ju helt glömt :P

stressss

såå har varit nere  i stan å fixat solat å lite.. inte för att jag känner mig ngt brunare men det kommer väl snart hoppas jag =) . stressar ihjäl mig nu typ har precis duschat snart så komemr mamma å hämntar mig måste hinna sminka mig å göra mig i ordning.. köpte en söt klänning til lbella å ett diadem i stan så de ska hon nog ha idag .. :)
nehe hinner inte skriva mer..ska slänga i mig en macka med =)

fin klänning

nu ska jagh snart ner på stan .. ska sola en svn sedan kolla om jag ser ngn fin klänning bella kan ha idag när vi ska på lite kalas och på sin födelsedag =) . hon kanske kan ha sin vina kofta som hon ska  ha på julafton på sig idag med.. m jag hittar ngn fin klänning då förstås:P lite kul om den blir lite använd å inte bara en gång ju :P haha ska ju inte till några som jag ska fira jul med så då gör det ju inget=) . men få se helt enkelt :P
 bilder komme om jg hittar nngt  fint så kalrt. annars blir det några"vanliga" kläder idag bara :D

nehe nu hinner jag inte skriva mer.

tidig frukost

bella var super hungrig så hon har precis ätit gröt. annars brukar hon inte äte förens vid halv nio typ. såå tänkte att honskulle få en macka lr ngt dåå .hon älskar ju mackor :D
är verkligen sugen å att sola idag .. så hoppas på barnvakt sen måste jag ju hem å duscha å göra mig iordning för dagen..(=

skippar vaccinet idag å tar det på onsdag ist..(= dååå har jag tvätttid å sånt skit med.. de suger ju en del.. imn blirdet ikea med ida iaf. skoj. (: på torsdag blir det öppna förskolan med lina och anabelle tror jag =) nehe nu harjag inget mer vettigt att skriva :P bara babblar på som vanligt :P haha

off

god morgon .. bella vaknade kl 7 idag .. jippppi :P haha . nej fy , men inte mkt att göra åt.. konstigt nog så är jag hyfsat pigg iaf =)  idag ska jag nog sola.. hoppas de iaf om jag kan ha ngn barnvakt en liten stund..

ska troligen till ikea med mamma med men det är inte säkert än.. sen ska jag hem till ida.. ska bli kul å se deras lägenhet.. sen så fyller hon ju år idag med.. Grattis till henne :D


idag känner jagmig lite off.. känns som om tiden i vissa fall går alldeles för fort och annars så går den super sakta.. vet inte vad jag ska skriva riktigt vill inte skriva ut för mkt..
äsch skiter i att skriva ngt verhuvudtagen så slutar inlägget här.....

privat

sitter här hemma å fryser. luktar blöt hund i hela lägenheten(tea är nybadad)   och jag har inte alls lust att städa .. suck ..
imon  ska jag hem till ida iaf. de flyttar ju imon. ska bli kul (= .vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen har inget intressant att skriva..



blir kanske ikea en snabbis med mamma i mon med föresten =) hihihi

potta

bella ska ta ett bad sen . det tycker hon är superskönt-. hon ska även få sin potta i förskott ;) haha . det är ju ändå ingen rolig present :P såå den ska hon få testa å sitta på idag ;) . tänkte att hon skulle få gå runt naken fis här sen när hon har badat,så skönt att springa runt naken ju :D haha . undra hur det kommer gå;) fast inte helt hudra på att det blir bad idag . beror på om jag ska handla med mamma sen . glömde ju köpra  lite olika salladssorter =)

gått en runda =)

såå nu har vi varit ute en sväng.. blev en runda på 35 minuter i väldigt högt tempo=). så låpng runda blev det inte. men vågade inte gå längre för då visste jag inte vart jag kom :P så de får bli nästa promenad. :Phaha ,

nu ligger bella i sängen å jag ska börja plocka iordning lite å ta fram ngt jag ska äta ikväll. är sugen på fläskfile men har inte de hemma suck =( .  såå får bli ngt annat har ju massa hemma men givetvis är jag inte sugen på just det :P haha. men lutar åt att det blir schnitzel och klyftpotatis beasås..=) haha får passa på för imon är det slut på feta såser.. ..
 köpte lätt creamfraich ist för den vanliga och ska försöka vänja mig vid havremjölk å sånt för det är ju de bella äter. det är även nyttigare har jag hört..  men innerst inne så hoppas jag på att belöla inte reagerar på mjölk längr eås hon kan få äta "normal" mat igen ..ska testa efter hennes födelsedag.. så hon inte är dålig när hon fyller år.. :)

nehe nu ska jag ta tag i mitt liv. kolla mat å städa =)

vaccinet

nu har vi handlat  å tagit  ut pengar till mamma. ska ut å gå efter bella fått mellanmål =) ska bli super skönt.. välbehövligt med.. sen kan bella somna när vi kommit in om hon inte somnar i vagnen :D

sen må¨st ejag fundera ut vad jag ska äta ikväll med.. sallad blir det till iaf . :) mkt sallad :P haha
ska bada tea ikväll med.. och borsta henne . :) sen städa.. så ja jag har fullt upp =)  måste säga till grannen att jag inte kan åka å leka med hundarna imon med.. har fullt upp med annat. .
imon ska  jag ta vaccinet med.. hoppas jag slipper massa biverkningar.. är lite nervös. :S
men det kommer nog gå bra. bara det att jag hatar sprutor =( .

senare

bella var super trött å eftersom jag inte var färdig så fick hon sova i sin säng ist för vagnen . så vår promenad blir efter lunch ist =) nu blir det lite hemma träning för mig ist. :P haha  å lite städning. :P måste laga mat till bella ngn dag med.. någon som har ite förslag. för mitt huvud står helt still :P


ingen lust

hae ingen lust att blogga igår så tänkte ta tag i det idag igen :P
berlla vaknade tidigt idag å jg var mindre pigg. hon vaknade kvart i 7:O . men hon somnade  om efter att ha vaken en stund men iaf :P haha ..  hoppas hon sover lite längre imon :D

vi ska snart klä på oss sen ska vi nog  gå en runda.. blir nog ingen lång runda idag men en liten sväng iaf(= .
sen ska vi nog bort till afärren idag med. måste ta ut lite pengar å så . ska betala brickan som jag gjort  på öppnaförskolan ju ..
ska även kolla om bella kan vara hos sin faster eller ngt medans jag solar lite.. annars får jag sola imon.. (:
 sen är det städning som gäller resten va dagen .. det är verkligen välbehövligt ::P

nehe nu ska vi klä på oss. tänkte lägga ut en bild på bellas fina skor som hon fick av sin gudmor för några veckor sen =)  super fina :D


RSS 2.0