du förtjänar mer!

Sitter å kollar på wallander =) kan hela utantill typ så inte så kul. men tycker den är bra iaf :P eller den var ju bättre första gången jag såg den så klart :P haha
imon ska jag upp tidigt. då är det ju min morgon, sen ska jag ju ut med lilla india med :) . hon sover just nu i soffan vid jakobs ben.. :) så söt. ska slänga upp bild på henne imon tänkte jag :P om jag får någr  bra bilder på henne då :P haha .
ska tvätta imon också. sen ska jag bort till ida å de.. ska handla till tacosen och så ska vi ha lite tacosmys. ida jag och amanda =) . trevligt som tusan kommer de bli..

jag tänker på dig vännen.. du är värd så mkt mer, någon som älskar dig för den du är och någon som får dig att känna dig trygg .Du förtjänar någon som framhäver din personlighet inte ändrar den . Stå på dig vännen. jag finns här å stöttar dig i allt. <3


Perfekt=)

Nu har jag bakat chokladbollar.. ska snart ta ett bad.. då blir det perfekt med en tidning, ett glas cola å en chokladboll ;) haha .
efter badet blir det wallander =) .

bella sover som en stock och även jakob å min syster hund har somnat så gott i soffan :P haha ..


lite tid över =)

Så nu är jag hemma å har tid för bloggen lite.. Bella ligger å sover så sött. hon sov inget  på förmiddagen vilken hon inte gjort så mkt på senaste tiden å det funkar kalas bra =) .
så nu sitterjag ¨ska skriva en matlsedel för denna veckan =) tänkte vara duktig å ha det planerat :)klart det kan ändras ibland men ändå skönt å planera lite mer än vad jag brukar göra :P haha

snart kommer min syster hit å lämnar hennes hund med =) ska ju passa den tills på fredag. imon blir det tacos kväll å de med ida å amanda. som vi planerat länge men alltid något som kommit i vägen. haha typiskt :P så de ska bli mkt trevligt.

Nehe nu ska jag städa lite här med =)

Magbild v.16

Härkommer dagens magbild 15+0
Jag trodde inte magen hade växt något men nu ser den ju stor ut :P eller?


Blåser på maten

bella gillade pizzan =) .. sötunge :) hon var så duktig å blåste på maten med (:
sen har hon lärt sig att flörta;)haha hon utvecklas verkligen hela tiden mitt lilla charmtroll.

Idag är det fredag iaf.. så ska bli lite mys framför tv. lets dance idag :P  sen ska jag sova.. jag är helt slut.
Imon byter jag vecka.. då blir det v 16. redan:O .. tiden går så jäklans fort :P

hemmagjord pizza=)

Nu håller jag på med maten för fullt =) .pizzadegen jäser. tomatsåsen är snart klar. och pizzasalladen är färdig =) duktig jag .. maten blir lite senare än vanligt men de gör inget eftersom bella åt lite senare lunch å så med =)
hoppas hon kommer gilla maten iaf =) .
jag är super hungrig så de ska bli super gott =) haha



blir inget

blir nog inte storhandling idag då mamma slutade så sent.. får bli en snabbhandling när hon slutar bara så jag kan laga pizza å så så bella kan äta det . sen så får vi storhandla på måndag eller ngt.  för imon ska jag ju träffa ida . :) söndag kommer syster med familj:P

Jag som såg framemot att storhandla.. haha kul :) å skönt att ha det gjort med. :P
håller på att plocka iordning lite nu iaf.. är så jävla trött. sovit kasst inat. haft ont i ryggen  å höften så jag inte vetat hur jag ska ligga. hoppas de är bättre inatt iaf.


lite planer

Har varit med ida hela dagen typ =) skoj.. lilla ella sov typ hela tidne :P hah buse. men hon hadev arit uppe mkt i natt så hon var tröttis :P
imon ska jag troligen storhandla med mamma iaf.. älskar att storhandla haha :P annars har jag inga planer.. sen på lördag ska jag å ida går på stan å så .. och på söndag kommer syster =)  lämna hunden å de :P hehe .
sen på måndag blir det nog tacokväll. så lite planer har jag nu framöver iaf.. skönt.. tiden går så mkt fortare då =) .

nehe nu ska jag hämta ett glas cola å slappa i soffan =) underbart

3 veckor

Idag är det "bara" tre veckor kvar tills vi ska få se vårt älskade barn i magen =)
ska bli så underbart å spännande. så jag har längtat =) . älskar att känna dig buffa där inne.. mer ser framemot de riktiga sparkarna så även din pappa får känna dem =) .

Längtar till juli så vi får träffa dig =) hålla dig för första gången å mysa  av din närvaro. Och du kommer få den bästa storasystern i världen .. hon brukar pussa och klappa min mage..:P


Mjölkfri ost?

Har nog bestämmt att vi ska äta hemmagjort pizza imon.. men någon som vet vad jag kan lägga på bellas del ist för ost? känns ju lite torrt att inte ha någon ost lixom:Pdet måste vara mjölkfritt. och inte någon sojaost..

så kom gärna med förslag:P


tidig morgon

idag blev en tidig morgon, isabelle vaknade typ halv 8. så det var tur att jag la mig i tid igår :) ör nu 'r jag faktiskt ganska pigg =) .
bella börjar bli trött igen så hon ska snart få sova, så då ska jag nog passa på att vila lite iaf.. bara för att det är så otroligt skönt att krypa ner under täcket =)


bad

Maten var mkt uppskattade av Bella idag . hon åt som bara den. :)
När hon har gått å lagt sig så ska jag kollar lite på tv eller ta ett bad. har ont i ryggen som tusan så de ska bli skönt =)  vid 8 är det robinson med å de ska jag se.. sen ska jag lägga mig tidigt så jag orkar upp med isabelle imon =) .

Imon har vi inga planer alls. ska nog leka lite i snön :P man får ju passa på när det är vinter helt enkelt. även om jag hade hoppats på att den skulle försvinna:P 


promenad

Nu har jag varit ute på en kylig promenad  i detta skitväder! fan nu får väl snön ta å försvinna ..
men iaf. gick förbi mvc och vägde mig å så . skulle ha skrivit ut jornalen med isabelle å de.. men givetvis var ingen där.. orkade int vänta heller :p så gick hem.. ska ringa dem å se om jag får tag pådem men telefonkön är ju full.. suck! .

nu ska jag iaf ta  å städa ltie här hemma. och så ska jag baka en citron sockerkaka=) .. gott


sovmorgon=)

Idag fick jag sovmorgon .. skönt som tusan .  ska snart ta tag i städningen här hemma sen ska jag nog baka en citronsockerkaka med :P  jakob å bellis ska iväg en stund så jag tänke ha maten klar tills de kommer hem.. kokos kyckling å så blir det idag =) muuums. super länge sen =) .

annars har jag inte alls några planer för dagen .. ska nog mest ta det lugnt.. =)

en till tand på g ;)

Isabelle har ännu en kindtand på g ;) fast nu på vänstersida.. få se när den dyker upp =)

hemma igen

Nu harj ag varit iväg lite  idag .. har varit å hämtat dammsugaren som funkr toppen nu =) och även träffat ida lite =) trevligt.

nu ska jag dtäda lite här hemma sen ska bellis sova. men hon sov rätt länge nu på eftermiddagen så får lägga sig lite senare idag =)

kort inlägg . men längr e kommer nog sden =)

dryg natt

Gud vad jag är trött. natten har varit minst sagt jobbig.. bella vaknade vid 5 och somnade inte om direkt som hon brukar... men efter en timme så sov hon igen som tur va. sen sov hon till 9... jag är så trött.. inte van vid att vakna så tidigt ju :P tur att hon sov länge =)

hon och jag har precis äiti frukost :) gott. nu busar vi för fullt. tills hon ska lägga sig igen .. om hon nu kommer somna innan lunch, men hoppas de. annars blir hon så trött sen .

nehe nu orkarjag inte skriva mer..(:

Kännt bebis=)

tror jag kände älskade lilla bebis idag .. som små bubblar eller som någon buffar typ.. mysigt.. först kände jag dte innan idag men tänkte inte mer på det.. men kände de nu igen :):)  Mysigt som tusan =) .

så i v 14+ 2 kände jag den första gången :)

känns tidigt men kanske är så med andra barnet ?

(=

Nu äntligen är hela familjen helt friska=) elelr det var vi igår kväll me osv.. jag mådde lite illla i början av dagen å så men  sen blev det bra =) underbart. Jag vill aldrig med ha kräksjukan =) . nu ligger min stackars mamma hemma å är sjuk :P  så snart blir väl även hennes man sjuk. haha . det lär ju gå runt :P

idag blir iaf en lugn dag ... ska bara slappa å njuta av att vara frisk typ (:
på onsdag ska jag nog träffa ida om hon kan då å så:P sen har jag inga mer planer för veckan=) . syster ringde precis å de kommer kanske på söndag=) . vore ju trevligt.. hennes man fyller år på måndag med.. :)
och nästa vecka ska jag vara hundvakt åt deras hund, så då blir det fullt upp. men två hundar ;)

Nehe nu ska jag ta mig en macka =)


toffs=)

En bild på tösen med en liten toffs =) sötunge


100 dagar

Idag  har jag varit gravid i 100 dagar :) bara 180 dagar kvar.. så om 40 dagar har jag varit gravid halva tiden ;) tycker tiden går så sjukt fort, mkt fortare denna gången=) .
på torsdag är det "bara" tre veckor till RUL =) . ska bli skönt att se så att allt ser bra ut =)


ingen ork eller lust

dags för ett inlägg nu. hra inte haft ork eller lust att skriva innan .. mår illa . trött ont i huvudet .. jaa listan kan nog bli rätt lång.. men har inte spytt än iaf. skönt..har nog inget att spy upp eller iofs :P
ska göra mig en kopp tee snart. sen ska jag försöka få i mig ngt att äta..

bella är frisk nu iaf. det är ju huvudsaken. hon är pigg som bara den . lite jobbigt måste jag erkänna när vi inte är lika pigga. haha .
ser redan framemot kvällen . titta på film å sen sova. ska nog sova när bella sover sin andra gång med..

nu ska jag fixa mitt te å fundera på vad jag kan få i mig för ngt sen .


ett mariekex

Nu ska jag sova när som .. hoppas på att må bättre imon. för nu är magen helt tomt å illamåendet sitter i halsen. :/
hur skaj ag kunna somna när jag mmår så här ? fryser så hela jag skakar. trots att jag sitter med ett duntäcke..
idag är det VERKLIGEN synd om mig ;) .

så typiskt. att när jag äntligen börja må bra från allt illamående å de pga bebis i magen så får jag kräksjukan eller vad de nu är..blää.. men nu har iaf vi haft den här hemma så hoppas inte den kommer tillbaka till oss något mer. trött på detta nu .
hoppas att Isabelle sover ordentligt inatt med.. skulle verkligen behöva få ordentligt med sömn. 

Bella var så söt i morse.. hon kom med sin dock å dockans nappflaska  å gad dockan den .. i munnen också :;) så duktig :D
ska försöka ta massa bilder på busen någon dag . men de får bli när jag mår bättre för just nu orkar jag inget..

har inte fått i mig något idag .. eller jo ett mariekex nu på kvällen.. å lite vatten . men ingen mening att trycka i mig massa när de ändå kommer upp. hur hungrig jag än är. :/

nehe mår ännu mer  illa av att skriva om detta så får sluta här.. 
God natt =)

sjuka familjen

nu tillhör även jag de  sjuka... rikigt sjuka.. bella är nog på bättringsvägen iaf..hon har ju inte spytt inatt å så iaf.. hoppas hon blir frisk å sover mer ordentligt inatt. och att hon får i sig middagen å de..
själv så lär jag väl inte få i mig så mkt så länge jag mår så här tyvärr :/ hoppas de går över snart.. finns inget värre än att spy :(

bella kommer nog somna snart.. sen ska vi kolla på pippia på de sju haven :P haha . det är det bästa med att vara sjuk.. sitta å kolla på barnfilmer ;)

nehe nu ska jag lägga mig å vila igen

Magbild v. 15

här kommer dagens magbild... bilden är tagen när jag gick upp eller precis efter förra inlägget;)


skit.

Nu har jag precis gott upp. har fått sovmorgon idag .. bella har vaknat till å från hela natten å jakob är magsjuk.. jag mår inte alls bra. så blir att hålla sig inne idag .. suckk
ska försöka få i mig en macka nu så jag får ngt i magen iaf... sen blir dt magbild så fort jag orkar :P

frukost nu

håll tummarna

nu blir det snart sängen.. ska upp någorlunda tidigt imon.. :) å måste hinnaå få i mig en ordentlig frukostå ta en magbild ;) går ju faktiskt in i v 15 imon :O . tide går så jäklans fort.. hinner ju knappt med..
känns inte som om magen växt ngt snarare krympt :P men de gör inget.. snart lär den ju växa som aldrig förr :P haah

nehe .. god  natt .håll tummarna för ännu en spyfri natt nu =)

hoppas

Blev ingen middag å de får ta det en annan dag =) .
så jag sitter å kollar på lets dance nu.. ska snart göra lite frallor och  en kopp tee=) gott ska de bli =)
sen hoppas jag det går ngt bra på tv. men man får väl inte hoppas för mkt ;) haha
håller på att skriva  en inköpslista på vad som ska handlas.. skönt att börja i tid så man bara kan fylla poå när man kommer på ngt :P

Imon ska jag träffa ida. (om bella fortfarande mår bra ) .. då ska vi ner till stan så jag kan hitta något till lillen. sen ska vi till amanda  på bb. hoppas verkligen på en spyfri natt igen =) . så jag kan få titta på den lilla å träffa lilla ella..

nehe nu blir det tv mys =)


städdax

nu har bella å pappsen varit ute å gått en sväng.. :) skönt med friskluft.. själv så har jag städat... nu ska bella sova så vi ska fortsätta med städningen =) inte det roligaste sm finns kanske men nödvändigt är det ;) haha.
hinner inte skriva så mkt mer nu.. ska fortsätta stada medans jag har lust :P haha

frisk=)?

Fick sova hela natten. skönt. hon vaknade en gång å ville ha lite välling annars så sov hon så gott =) . så nu har hon varit frisk i ett dygn iaf=) .
idag har vi inga större planer.. ska vara inne hela dagen å ikväll kommer kanske några hit å äter middag å kollar på en film =).

imon ska jag träffa ida... vi ska ner på stan köpa ngt till lillen(amandas son) sen ska vi besöka henne på bb. stackarn får stanna hela helgen precis som jag fick göra med bella.. han har gulsot han med :/ . drygt. efter vi varit på bb vet jag inte vad vi ska hitta på :P

nu ska jag göra frukost.. de blir teé och frallor =) .. gott gott.


myskväll

nu blirdet en lugn och skön kväll :9 ska slänga mig i badet nu tänkte jag :)
sen kommer mamma förbi med grädde så vi kan göra svampmackor =) gott som tusan:) hihi .
ska lägga mig tidigt idag med.. det behövs verkligen ..

hoppas att bella sover bra inatt. hon ville inte ha välling elelr gröt innan hon skulle sova så antar att hon lär vakna och vara hungrig . hoppas bara vi slipper spyorna så är jag glad.. imon ska jag få sovmorgon..om inte lillan är allt för dålig för då vill jag ju mysa med henne :)


nehe nu blird et badet =)


älskade du <3

Tänk alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


bättringsvägen?

Bella har inte spytt mer sän i morse. skönt. hon springer runt å leker som vanligt och har fått i sig lunch som vanligt..så hoppas hon är på bättringsvägen ..
 själv så känner jag mig som en mumie.. men blir nog bättre när jag fått sova en natt så det hoppas jag verkligen jag får i natt. men man får väl inte hoppas för mkt :P haha

ska se om jag får i mig en macka till nu. är hungrig.. seg i hela huvudet så behöver äta lite =) .

citronerna räddade mig från mitt värsta illamående i morse iaf =) .så de är guldvärda=) haha .

bild.

två biler på min sjukling.. först kollar de på shrek 2... sen somnar de båda så gott kvart över 5...





så sjukt trött.. bli frisk nu hjärtat

jag är så trött.. så sjukt trött. bella spydde i morse med.. honsovb ara till halv 9.. så 4 timmar sov hon kanske.. jag sov nog bara 3,5 h.
Hoppas hon blir bra snart.. vill bara få sova.. helst en hel dag .
orkar inte skriva mer.

vaken fortfarande

har fortfarande inte kommit i säng. bella spyr än fast nu har de somnat i soffan få se om hon vaknar om en stund å spyr.. tänkte låta de sova så de får lite sömn iaf..
hon spyr inte lika ofta som innan så lite bättre är det nog..
hon borde ju sova länge imon iaf.. hoppas de,. är så trött..

Sjukling igen:(

jaha... denna natten blev ju inte alls som man ahr tänkt sig.. bella har spytt sen kl 12 typ.. nu spyr hon bara slem å är super trött.
tycker så synd om henne. men man knju inte göra så mkt.. pratade med sjukvårdrådgivningen för en halvtimme sen... de ska ringa om en timme å se så det blivit bättre annars får vi nog åkai n eftersom hon spyr så pass mkt..
Lilla hjärtat.. jag skulle ljuga omjag skulle säga att jag inte behövde sova.. mår illa ont i huvudet å sängen lockar.. men vad ska man göra.. snuttan går ju först så klart =) .

hoppas hon blir bra snart.. och jag hoppas på en lång sovmorgon...

Planerna på att hälsa på amanda imon(idag) kan jag ju glömma.. blää :( hon fick sin lilla pojke igår iaf. :) grattis till henne .

Hoppas allt går bra

Har varit hos Lina å Anabelle idag .. trevligt var det.Bella bar på ganska bra  humör ändå:P haha . ltie gnäll var det kanske men hon sov ju inte andra passet så nog därför. :P
jag å Lina fikade ltie iaf.. goda muffins hon hade bakat å lite mackor å så=) . gott gott.
Barnen lekte å busade så länge;)

sen gick jag hem i mörkret. haha . :P jag gick fort ska ni veta.:P  haha

 btw så hoppas jag allt går bra för amanda på bb nu =) .. å att hon slipper åka hem :P
orkar inte skriva mer nu.. lite ont i magen :S

Tröttis=)

Gud jag är så fruktansvärt trött så inte orkat skriva något förens nu..
Har varit med ida hela dagen typ.. trevligt .. :)
Imon ska jag träffa lina och anabelle =) så nu står lina å bakar muffins som hon ska bjuda på imon ;) hoppas de blir goda.. äppel och kanel skulle de vara . inte ätit de innan så ska bli spännande ;) haha . 

har sjukt ont i ena benet . vet inte vad jag har gjort.. gått för mkt kanske :P hoppas de går över till imon iaf =) ..
ska ut med hunden sen ska jag nog kolla på filmen som skulle gå på 3:an .. vet inte vad de var för ngt bara att de var en film :P hoppas den är bra iaf. annars får jag sätta på ngn film eller något innan jag ska sova ;)

Nehe . får bli ett kort inlägg idag ;)

hemska bok .

Nu blir det snart sängen... ska bli skönt å sova.. jag ska ju upp tidigt imon. eller när bella vaknar. hoppas hon sover till halv nio. haha . sen ska jag nog träffa ida imon med..
ska även beställa hem en bok imon.. hemsk bok men vill läsa den.. handlar om den cancersjuka stackars viktor som dog.. stödjer barncancerfonden när man köper den . så de ska jag göra..
många tårar som kommer fällas när jag läser den boken.. usch..


nej nu kallar sängen .. god natt=)

Bellas första teckning;)

Bella kom hem med en fin teckning till mamma idag ;)Bellas första teckning. haha hon hade tydligen tyckt att det var super kul sa Jakob.. :)
här kommer  en bild på den ;)

fin va ;)

 


Andra trimestern

Andra trimestern nu =)  underbart.. känns som om man kommer någongstans nu iaf.:P vill att tiden ska gå fortare.. mkt fortare=) vill se dig, vill känna hur du rör dig. älskar dig massa redan.. <3


snart

Nu harj ag varit ute lekt en sväng med tea. handlat lite potatis å så till maten.. idag blir det lax =) .. gott som tusan ..
snart  kommer Bella och älskling hem med =) bella kommer somna som en stock tror jag .. men hon sov ju ganska länge vid lunchen så blir lagom =) .



glömde publicera det  innan ;) skrev det tidigare .P haha

 

 

 


illamående

gud vad jag mår illa nu,kom som en våg bara så där... fy fan .ska äta lite citroner,det brukar hjälpa.  detta illamåendet får mer än gärna försvinna typ nu? :)

God morgon=)

God morgon. :) sov till tio idag elle vaknade kl 8 och var pigg men efter en stund så luckades jag somna om=) skönt..
nu har jag lite huvudvärk å mår lite illa. hoppas de släpper snart så jag kan äta frukost... :D
ska göra mig i ordning snart tänkte jag :)

idag har vi inga planer alls. få seokm jag kommer ut på en promenad. men så jväla drygt när det snöar:O trodde snön var på väg att försvinna men ikke.. suck

trevligt

Ikväll har vi haft några vänner här.. vi har gjort smörgåstårta och sedan kollat på en film =) .. så varit en bra kväll =) ..  ska snart sova är trött som fåå .. men ska få sovmorgon imon =) underbart =)
ska försöka sova länge men de kommer säkert inte gå bara för att jag får :P haha . brukar vara så..

haha nae  nu orkar jag inte skriva så mtk mer.. har lixom inte hänt mer ikväll =) så skriver imon =)


antingen eller =)

nu harj ag fått i mig lite citroner å sockerkakssmet;) haha ,,, mår lite bättre nu iaf.. så planerar mten.. idag blir det lax eller så blir det smörgåstårta=) .. hoppas nog på det sista :P gud så gott dfet hade varit å länge sen ;) fast lax är förbaskat gott det med =)

ska bada hunden sen med.. inte kommit så långt än;) haha .
bella vaknar nog snart med  å vill ha middag=)..

Glöm inte gissa kön nu för tusan=)

Gissa könet

Vad tror ni det är för buse i min mage..En liten POJKE eller FLICKA? Den 18 februari får jag förhoppningsvis veta. men ni får bara veta om det är minst 10 som gissat;) elak jag är haha =) . så gissa på nu annars får ni vänta tills efter förlossningen;)


pojke eller flicka?

gud vad jag ser framemot att veta vad det är för buse i magen.. om det är en kille denna gången med tanke på hur jag mårdenna graviditeten.. eller om det är en tjej ändå.. men bella mådde jag ju bra.. mådde illa någon gång ibland osv men inte närheten av det här..

Nu har jag fått i mig några skorpor iaf. min räddare i nöden när jag mår illa eller så.. dock är de slut nu. så ska se om min älskade mor har lust att åka förbi ikea å köpa några påsar till mig. älskar deras skorpor=)

vad tror ni.. tror ni man kan gissa om det är en tjej eller kille på grund utav hur man mår under graviditeten?

kräksjukan eller gravidspya?

det som kändes som en bra morgon idag .. mådde bara lite illa.. inte alls så farligt.. me nnu när jag vari ute med hunden lagt bella så var jag tvungen att spy.. två gånger. känner mig inte sjuk så antar väl att det är gravidspya å inte kräksjukan.. men får väl se om jag spyr mer.. blää :(

suck

God morgon=)

idag var det en tidig morgon för mig..Var Älsklings tur att få sovmorgon idag  såå han ligger å sover.. skönt för han.. själv gick jag upp kl 8 då isabelle vaknade... nu har vi hunnit gosa  i soffan framför barnprogramet och ätit frukost..
nu sitter hon å leker för fullt så passade på att slänga in ett inlägg(:
hon kommer nog somna snart igen .. eller om sisådär en halvtimme. då ska jag lägga mig på soffan å slappa. :)

Här kommer en bild på en sovande Ella i min famn=) Så söt =)



magbild v 14=)

v 13+0






orkade inte ta en liggandes bilkd nu så tar den som jag tog igår kväll.
 alltså v 12+6



bilder kommer

Nu harj ag precis hämtat den sista tvätten . bella ligger i sängen sen en timme tillbaka . vi har hunnit äta å plocka undan från maten... nu ska jag slappa framför robinson och därefter kommer det en magbild =) .
känns som om magen är precis som förra veckan ..förutom när jag ligger ner så är kulan lite större.. ska se om  de blir en bild på de med :P haha .

så bilder kommer efter robinson ;)

hej hopp

tvätt

Så nu kom jag hem för inte så länge sen =) har sorterat tvätten å släng in två maskiner=) tråkigt att tvätta en fredag men var lång tid tills nästa tvättid :P så vad har man för val:P haha .
har varit hos ida idag med. :) trevligt som alltid.. bella var en liten gnällis när hon skulle sova för då var hon övertrött :P haha .. men hon brydde sig inte om jag höll i Ella ellr något. hon klappade henne så snällt på huvudet=) .gulligt=)
idag är det tvätta som gällr hela kvällen. är sugen på tacos med så funderar på att steka lite köttfärs å äta lite sån.. men få se.. ska ha tacos kväll på torsdag med ida och amanda.. men är ju ett tag tills dess å lite tacos ikväll gör nog inget ;) hah

Nhen nu ska jag ta en macka =)

Magbild kommer senare. efter jag tvättat typ :P

pigg och sovmorgon =)

Nu blir det snart sängen.. fast är rätt pigg å har sovmorgon imon =) underbart.. skönt att vara lite pigg för en gång skull. dock ont i ryggen å de som vanligt.. ska ringa min barnmorska å kolla om man får använda spikmattan. hört lite olika om de där.. vill ju vara på säkra sidan =) .

tänkte slänga upp två bilder på när bella leker med min mössa iaf=) . hon älskar att ha den på sig :P haha lite stor dock. imon går jag in i v 14 och då kommer det magbilder med =)





älskar dig snuttan =)

älskar att vara gravid;)

Tänk vad ett litet mirakel kan göra så man kan mår så illa, bli  yr och sjukt trött. Åndå njuter man av varje dag. För vad gör det om jag hade mått illa i 200 dagar. Jag får ju något underbart som jag får ha hela livet. som jag får älska och som älskar tillbaka.

Vissa dagar känns allt verkligen piss. idag är en sån dag . jag är trött. sjuk trött. Mår illa. (spykänsla blä) Men ändå känns allt så värt det ..Det känns på något sätt lite bra att må illa och på så sätt känna sig gravid.. Eftersom man inte känner bebis än så är det ju ett annat sätt att känna gravidkänslan;)

Jag älskar att vara gravid=)


lugn dag

usch känner mig inte alls bra idag .. så flyttade tvättiden.. ska bara ta det lugnt idag .. hoppas de blir bättre snart..

usch

Usch idag vaknade jag av oont i halsen å huvudvärk... har druckit lite teé nu så känns lite bättre skönt.. dock mår jag illa som tusan..det går väl förhoppningsvis över snart det med..
jag som tänkte ha en liten städdag.. få se hur deblir.. är så trött så jag skulle kunna gå å lägga mig å sova bort hela dagen ;) . trots att bella sov till 20 i nio :O

nu ska jag lägga mig i soffan.. känner mig inte alls bra idag..

Kort inlägg

Har varit med ida och amanda idag .. eller amanda  åkte hem efter ett tag men trevligt var det... hon är så söt lilla ella =) sov så gott i min famn =) hihi .
ska se om jag kan träffa henne i helgen med =) Bella ska få träffa Ella lite med. :)kul å se hur hon reagerar. 
annars har jag inte gjort ngt idag... är sjukt trött nu iaf.  så ska bli skönt att sova sen. imon ska jag tvätta.. det ser jag inte framemot ;) hatar att bära ner tvätten vet att jag får så ont i ryggen sen.. de suger.

sitter å kollar på tv nu.. åt pannkakor innan gott var det . fick intei mig mer än två dock.. mår illa.. hoppas illamåendet försvinner snart =) .


kindtand

Bella har fått sin första kind tand =) .. där uppe på höger sida =)
så nu har bella 7 tänder ;)


te mys=)

Nu ska jag dricka lite te å så innan jag ska sova.. är egentligen inte trött men ska ju orka med dagen imon med.. så ska lägga mig i sängen iaf =) . imon ska jag förbi mamma först .. sen hem till ida =) .trevligt ska de bli =)
har sjukt ont i ryggen nu med.. ska se om jag kan få hem min spikmatta imon.. de hade verkligen varit välbehövligt. för de kan väl inte vara farlit å ligga på den när man är gravid?
får läsa lite om de.men gud så skönt det hade varit iaf =) ..
sen min värmekudde också. haha gid vad jag lånar ut allt,) haha .

nae nu ska jag fixa teét =)

matdax

Nu ligger bella isängen . jag håller på med mat till henne. hon vaknar nog när som . :)
jag är vfortfarande helt borta i huvudet.. mår illa nu med..hoppas de blir bättre snart.. =)
jag å jakob ska äta makaroner å bacon å majs ikväll. hur jag nu ska få i mig det när jag mår så illa. :S hade tänkt att äta nu men mår illa av bara tanken..
hoppas vekligen detta illamåendett går över snart=).

Bella å pappsen har varit på öppnaförskolan idag ...kul för dem att komma vägå ha skoj å skönt för mig att bara få slappa hemma =) hehe ..

nehe nu måste jag göra klart maten =)

Vaccin

bella har tagit sprutan nu.. hon blev super ledsen . :/ stackarn. som tur var så går de över rätt fort =) .
Nu har jag det lite lugnt  å skönt. bella är med pappsen .. skönt för jag behöver verkligen vila .:)
trött som tusan .

Imon ska jag gå med mamma hem till henne. där ska bella få lunch å så .. sen ska vi till Ida. :) ska bli kul å träffa henne å lilla tjejen igen =). denna gången ska jag INTE glömma kameran;) haha
Har verkligen inget roligt att skriva. känner mig helt borta....

Helt slut

Jag är helt slut.. har vaknat till å från hela naten.. jag som tänkte vara utvilad idag .. men ikke. ska göra mig iordning nu.. ska till bvc sen. Bella ligger i sängen . så hon får sova lite innan vi ska dit =)
Hon ska bara få sprutan idag det går ju fort =) . Det gårn og lika bra som det brukar göra =) .. andra sprutan är alltid värst.

förutom bvc har vi inga som helst planer.. bara ta det lugnt.. städa lite å så tror jag . skönt att bara ta det lugnt..
kanske gåe n promenad med.. få se helt enkelt =)
Nu måste jag göra mig i ordning =)

God natt =)

nu ska jag snart göra mig iordning sen lägga mig uder ett skönt täcke i en underbar säng å de ska bli så jävla gutt =) . har sett framemot detta hela dagen typ ;) haha .så sjukt trött =)
imon händer inte så mkt.. bvc bara . bella ska få vaccin sprutan.. skulle ju ha träffat linaå anabelle med.. men anabelle har spytt å så , vill ju inte riskera att bella blir sjuk så de får vänta till helgen om hon är bättre =)


God natt nu.. jag är dödstrött =)


=)

En bild på kläder som jag köpte till bebis för länge sen ;) .
men la inte upp de då för då hade vi inte gått ut med det än ;) haha .. det var mest en symbolisk grej=)


Byxor, tröja och en body =) .


En bild på Isabelle =)



Älskar dig hjärtat =)

 


Home

Nu är jag hemma igen . skönt jag är fruktansvärt trött så kommer inte upp några bilder nu iaf.. kasnkes enare annars kommer de imon.. Skulle kunna somna som en stock nu men vill ju hinna mysa med Isabelle innan hon ska sova med.. Saknat henne ju =)
orkar inte skriva så mkt mer än att jag blev nöjd med håret =) Tack syster.


TRÖTT

matlagning

Nu ska vi laga mat ... blir potatis gratäng =) ska bli sjukt gott =)
sen kom min älsklinghem ed ett flak cola till mig =) underbara han =) . hihi
kort inlägg blev de för bellas farfar är här på besäk;)

rensat

Nu har jag rensat lite bland bellas kläder å ska nu fixa iordning i vår klädgarderob=) det behövs om man säger så ;) haha .
skönt att få lie nytta gjort med =)
 ska in till stan en snabbis nu med.. förb stationen och lämna tillbaka en tröja =) . sen hem å vänta på mamma som ska hämta tea sen ska jag till moa :P blev mkt nu kändes det som :P haha ..

hinner inte skriva emr nu . få se om jag skriver sen eller imon ;)

Jag har fått tiden =)

Nu har jag fått tid för ultraljudet =) den  18 Februari så är det min dag :D:D gud vad jag längtar.. kommer vara i 17+5 då, om de inte ändras då ;) hihi . Längtar massa nu =) hihi
5 veckor kvar tills dess typ =)

Förjävligt

God morgon=).
Sov till halv 10 idag vilket var super skönt vaknade dock av lite huvudvärk.. inte speciellt förvånad för det är mer än en vecka sen jag hade migrän;) så trodde det var dn på g så la mig i soffan och somnade om en stund. Kunde dock itne somnar..
så nu sitter jag här . ätit mina morgon skorpor. perfekt mot illamående =) och sen en burk kall cola till de;) Underbart=)

Idag har jag inte så mkt planer... måste ner på stan men tänkte se om mamma har tid å kan följa med mig när on slutat jobba.. så slipper jag bussen och de.. sen när Moa slutat skolan ikväll(jhon slutar kl 8 idag)  så ska jag med hem till henne. närmare till tågstationen så behöver jag inte gå upp lika tidigt =) hihi .

Få se om jag tar kort på mitt hår idag eller imon.. :P nästan pinsamt att lägga upp en bild eftersom de verkligen ser förJÄVLIGT ut =) Haha


duktig

Isabelle är så duktig nu går hon ner "rätt" frän soffan varje gång=) . duktig tjej.

veckan

Bella sover fortfarande. hon var trött mitt hjärta..
när hon vaknar ska hon få middag sen blir de massa bus =) . 
Imon ska jag in till stan fixa tågbiljette å lämna tillbaka en tröja. sen sova hos moa den natten eftersom jag ska åka tåg tidigt på tisdag så blir det närmare tåget ;)
så på tisdag blir det frisören .. komme lägga upp enbild på före och efter ;) . tror de kommer bli toppen =)
onsdag ska jag träffa lina å anabelle troligen =) sen torsdag träffa Ida =) . så en väl planerad vecka ;) . haha skönt att ha något planerat..(:

ikväll blir det ett bad sen ska jag se johan falk på tv med=) gutt =) 


inget svar ?

Nu sover älskling.. Tröttis var hon =) . jag sitter å äter lite. :) gott . vet inte om jag är så sugen på att gå en promenad längre :P blåser så förbaskat ute ju :P haha . så får se hur de blir med det ;)
ska nog plcoka iordning lite här hemma ist.. ta ett bad sen när älskling kommer hem.. skönt för ryggen ju .

Hmm undra vart Ida håller hus. jag som smsat henne  å så men inget svar.. hoppas allt är bra iaf =) vill ju hitta på ngt :O :)

Nehe nu är min macka klar.. :)

Bebis<3

Gud vad jag längtar tills jag får känna sig röra dig där inne, tills jag får höra dina hjärtslag, tills jag få se dig på ultraljudet. Vad är det för buse som gömmer sig där inne? en tjej kille? spelar absolut ingen roll du är redan så älskad! . längtar tills hjärtultraljudet så jag får se att allt är bra. så inte du heller fått några dumma fel på hjärtat..
tänk att en så liten,en som man aldrig träffat kan få en till att längta så mkt, kan vara så älskad.

Jag längtar tills jag får se dig, får hålla dig i min trygga famn. Tills jag får se dig å isabelle växa upp. se hur isabelle reagerar på sitt nya älskade syskon. Tänk om man kunde spola fram tiden lite.. bara lite sisådär några månader.. eller det räcker med en då är det ju närmare ultaljudet..

Er kommer jag skydda med allt jag har. Ni kommer alltid vara det finaste och mest värdefulla jag har!  

Mamma och pappa älskar dig redan =)

tröttfis

har vilat en stund nu.. vilket jag ångrar nu så klart för nu är jag tröttare än vad jag var innan .. typiskt.. sitter med ett glas cola och hoppas på att man ska bli lite piggare.. snuttis ska få mat nu iaf.. sen får de bli lite citroner för mig =) . doc hr jag bar en citron hemma idag .. så får vara sparsam ;) haha .

ont i ryggen som tusan nu med så ska tadet lugnt.. sugern på en långpromenad idag men vet inte vart jag ska gå :/ hmm undra när lina komme hem . :P kanske har turen att de vill gå med mig ?=) vore inte de toppen =)?

Isabelle

nu ligger mitt lilla hjärta i sängen å ska sova. :) Tänk att något så fint är skapat av mig och min kärlek. Att vi fått äran att vara de perfekta föräldrarna till henne, att bli älskade av henne och älska henne å otroligt mkt tillbaka.
Finns inget som gör mig så glad som att veta att jg har hela mitt liv framför mig och det ska jag dela med min under bara dotter (och bebis i magen) .

Tänk att från att ha älskat min kärlek till att få känna på en helt annan känsla något som alltid kommer vara starkast. kärleken till sitt barn. den kan aldrig svalna, den kan man inte ångra, den bara växer och växer och man blir bara mer å mer stolt.. säger givetvis inte att jag älskar jakob mindre men kärleken är på ett annat sätt till sitt barn. jaa ni föräldrar vet ;) .

Jag vill bara säga att jag är så jävla lycklig! ´Älskade isabelle. du är underbar

God morgon

God morgon alla pigga =) .. bella vaknade 5 i halv 9 idag så då var det bara att kliva upp från den otroligt sköna sängen å gå till soffan där de blev lite mys innan frukost =) .
trodde jag skull vara jätte trött idag eftersom jag inte kunde somna igår..visste inte hur jag skulle ligga eftersom jag har så ont i ryggen .men ja tillslut så somnade jag ju iaf.. efter ha vridit  å vänt mig minst 100 ggr;)

idag har vi inte några planer alls. både skönt och tråkigt.vi ska kanske ner till stan en sväng och fixa tågbiljetter till tisdag. men har inte bestämmt om vi gör de idag eller imon ;) ser verkligen framemot att fixa håret lite. det behövs ju om man säger så ;) haha

tror jag ska sova lite sen när bella sover.bara föpr att jag ska orka med hela dagen =) . man får ju passa på att njuta lite när hon ändå sover lixom =) . men så brukar jag ju tänka men sen ångrar jag mig iaf ;) . man blir ju trött efteråt :/

nehe nu ska jag kolla runt lite här medans bella kollar på barnprogarm :)

Er älskar jag !



Älskar er =)

ny header

Nu har jag bytt header.. dock blev jag inte nöjd men jaa . nu är bebis magen med iaf.. ska göra en ny senare men älskling ska sitta här en stund nu =) .. så den får duga så länge ;)

Magen växer

här komemr tre bilder. dock blev den sista bilden på höjden men orkade helt enkelt inte ta en ny bild. ont i ryggen :(
Men gud vad magen växer ;)



vad ljus texten blev udner bilderna . men första bilden är  4+0 andra 9+0 tredje 12+0

semlor

idag fick jag sovmorgon .. till halv 11 ungefär sov jag .. det var super skönt vill jag lova :P dock är jag sjukt trött nu ändå.. men man blir väl de av att inte göra något speciellt.
Jag har iaf diskat å gjortl lite nytta här hemma. nu väntar jg på att mamma ska höra av sig så vi kan ut å leka med hunden en sväng =)

Älskling kom hem med semlor till mig nyss iaf =) tänk vad underbar han kan vara ;) så nu har jag precis ätit upp semlan och dricker en kall cola. gott. ska snart ta mig lite citron tänkte jag men börjar jag äta de så kan jag inte sluta.. så ska hålla mig ett tag till ;) igår åt jag sammanlagt 2,5 citroner ;) haha . låter inte så mkt kanske. men inget man brukar äta kanske :P haha .

idag ska vi äta något gott ikväll. vi vet inte vad än bara .måste ju ha lite mysmat när det är lördag å allt ;) hehe

Magen v 13





Magbild 12+0


Bebis

Befruktningen ägde rum omkring:
31. oktober 2009
Hjärtat börjar att slå:
25. november 2009
Embryot rör sig:
19. december 2009
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster:
26. december 2009
Alla inre organ är färdigbildade:
26. december 2009
Risken för missfall avtar:
9. januari 2010
Illamåendet avtar för de flesta:
16. januari 2010
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud):
23. januari 2010
Fostret sväljer och kissar:
6. februari 2010
Ungefärlig tid för ultraljud:
13. februari 2010
Du kan känna fostrets rörelser:
20. februari 2010
Fostret börjar få regelbundet sovmönster:
6. mars 2010
Fostret börjar att höra:
27. mars 2010
Nio av tio barn överlever om de föds nu:
24. april 2010
Många foster lägger sig med huvudet nedåt:
29. maj 2010
Beräknat förlossningsdatum:
24. juli 2010

nöjd

Nu harvi vri iväg å kollat på hästarna.. blev bara en snabbis för de var så jävkla kallt ;)
men mysigt var det bella klappade hebbe(den första hästen som jag red i de stallet, otroligt snäll häst) hon var så nöjd å skrattade så gott.. min lilla tjej=) .
nu är vi hemma iaf å bella liggeri sängen å ska sova =) tröttis.. jag ahrprecis ätit upp min första citron... undra hur många citroner det kommer gå åt om jag äter de så här mkt :P  älskling köpte bara tre :P men de räcker kanske idag iaf ;) haha

ska äta lite mackor å så nu tänkte jag. :) sen vänta på att älsk kommer hem så vi kan bestämma middag ;) jag ska vika tvätt å sånt tråkigt med :P
blää
 

hästar

Bella går runt å pussar alla sina gosedjur och sin docka =) . jag är fortfarande sugen på citron men nu ska vi iväg å titta på hästarna =) . så blri mer citronätande när vi kommer hem =) .
sen vika in tvätten och allt sådant .. :)
Nehe nu kommer nog mamma när som =)

CITRON

nu sitter jag här å äter mina älkade citroner med salt som min älskling köpt till mig =) underbara han =)
Tänk att man kan bli så sugen på något så konstigt =) men gud så gott det är =) hehe =)

imon går jag in i v 13 föresten =) underbart =)

så jävla tråkigt :P

jag kan ju inte säga annat än att jag är otroligt seg idag .. gick upp vad HALV 8 för att springa ner i tvättstugan å slänga in de första maskinerna med tvätt. sen fort upp å lägga mig tills de var klara .. så fick sova i 50 minuter till för attsedan springa ner igen .. suck.. hatar att tvätta. och det är ännu tråkigare när det förstör den härliga stunden i sängen på morgonen .. och givetvis så sov bella ändå till 9 idag enbart för att jag skulle upp tidigt :P typiskt. Men nu har jag snart tvättat klart och imon hoppas jg på en sovmorgon=) .

Idag har vi inte några planer än.. ska ringa mamma sen å kolla om hon har lust att åka å kolla på hästarna.Sen ska jag se om älskling kan gå å handla lite till mig cola och CITRON . jag är så sjukt sugen på citron. har varit det sen igår.. Citronskivor med salt på :P muuuummms =) hehe .

Nu ska bella lägga sig.. lite senare än vanligt men hon sov ju längre med =) .

Bakdag ;)

Idag så har amanda varit här typ hela dagen =) trevligt. å gud vad jag med vill ha stor bebismage nu ;)
hon har ju bf snart.. spännande=)

Vi har inte gjort så jätte mkt iaf.. bakat lite vanlijdrömmar och kärleksmumms. gott som tusan. vi skulle åkt till stallet men så dåligt väder å så.. tänkte att bella skulle få hälsa på de små hästarna :P hon är ju så glad i hästar å hundar =) . katter med ;) hehe 
 
nu ska jag ta det lite lugnt sen sortera tvätten ;) .

Pigg å glad kexchoklad.

Idag så sov jag till 10 ungefär.. då vaknade jag och var pigg=) skönt=) . sov nog i nästan 12 timmar. la mig vid 11 igår... behövde verkligen all denna sömn=) imon blir det tvättid tidigt.. var tvungen att ta morgonpasset fanns ingen annan förens nästa vecka..:P

Idag så kommer Amanda hit en sväng. sen ska jag försöka få tag på ida med så se om vi kan hitta på något snart nu när hela familjen är friska igen =) .vill ju träffa henne se hur hon mår å se hur lilla gullungen växt =) .
jag haar ju inga planer på hela helgen så vore ju perfekt om hon också kan ..
:D ikväll så kommer moa hit med tror jag . vi ska kolla på en film. skrääck. kommer inte ihåg vad den heter nu men skriver de sen;)

nu är dte inte långt kvar till den 12 när jag ÄNTLIGEN ska få fixa mitt hemska hår=). som jag fick av världensbästa syster =) . så då ska jag hem till henne =) ska givetvis ta för och efterbild.. om jag får gissa så lär de bli rätt stor föändring även om jag inte har en aning om hurjag ska färga och klippa de;)

Nehe nu ska jag göra mig iordning=) -


banan älskaren;)

Bilder på min sessa när hon äter banan;) hon ÄLSKAR banan :P framförallt när hon får äta den helt själv ;) stor tjej nu ju=)






home

Nu är jag hemma igen .. skönt som tusan för jag ärminst sagt helt slut i hela kroppen. känns som om jag inte sovit mer än 4-5 timmar inatt. men jag sov från 1 till halv 9.. så ganska mkt ändå ..  men tar på krafterna att springa runt å leka å de =) . hehe . 
Har haft det jätte bra hos mamma, och det är alltid lika trevligt att träffa syster med familj=) .
 tog lite bilder från leklandet men jag är alldeles för trött för att lägga upp dem nu..
Isabelle är också helt slut idag .. hon har bara vilat en gång idag och sovit en.. så hon kommer nog somna som en stock kl halv 7.. (:

jag ska ta mig ett skönt bad ikväll. det är mer än välbehövligt. bara slapp och läsa en tidning lr något =) . underbart. sen en kall cola till de ;) . Underbart.. sen ska jag lägga mig itid ikväll och ta en riktig sovmorgon imon =) .

skriver mer sen kanske =)


fullt hus

Nu är vi hemma hos mamma. eller aa har varit hela dagen. men inte hunnit uppdatra fören nu=).
Även min syster å hennes familj är här så nu är det verkligen fullt hus här hemma=)med det är bara kul. hr äit hemmagjort pizza å så idag super gott. ska snart äta lite glass å bananer å chokladsås=)
Bella har varit jätte bra idag . inte alls sås norig =) så nu är hon typ frisk=) .Skönt de.

ikväll ska vi spela lite kort å sånt :) så skönt att komma hem ibland å bli lite ompysslad;)haha det behöver man även om man är mamma själv;)

Imon om bella fortfarande är bra s ska vi till denya lekhuset.. inte leos lekland utan de andra=) hoppas de blir ksoj.. kul för mina syskonbarn med=) . så kan jag passa påatt leka av mig;) haha . nej men bella kommer nog tycka det är kul om de finns någon hörna för de små barnen som e finns på leos lekland=)  ska ta mssa bilder då med;)

Tog bilder på min prinsessa när hon äter banan själv idag ;) så söt :P hehe .. men de lägger jag in när jag kommer hem imon=) såå bilderna kommer på min dator;)

Nu ska jag göra chokladsås.. hoppas den blir  god;) sen umgås med mina älskade syskonbarn=)

hem till mamma

god morgon . eller god lunch kanske ;) . Nej jag ahr inte sovit tills nu.. vi gick upp allihop 20 i nio idag -. lagom trött för bella har sovit lite dåligt inatt eftersom hon blir täppt i näsan på natten . stackarn.
hoppas deblir bättre snart

nu ska jag göra mig iordning och plocka ihop lite saker till idag/inatt när vi ska vara hos mamma.ska bli skönt att komma dit en sväng... slippa laga mat å sånt =) jag å mamma ska äta hemmagjord pizza å så iaf=) .. bella vet jag inte vad vi ska hitta på för skoj till men något blir de ju =) hehe .

hinner inte skriva mer nu ... ska åka snart =)

mysigt

Bella sitter å myser i soffan till bolibompa.. :) hon är helt inne i de :P hehe




mammas älskade knubbis<3

bättre

Idag har bella varit bättre. tror inte vi bytit någon diaree blöja idag .. inte jag iaf(men jag sov ju till halv 11) så ska kolla med Älskling om de var diaree imorse.. hoppas hon är bättre iaf =)  hon är snorig å sånt fortfarande men de brukar ju ta ett tag innan de försvinner.
skönt att hon är piggre iaf.. hon är lite gnälig ibland men de försvinner nog de med snart..

Idag ska jag lägga mig i tid...så  jag orkar upp när madame vill gå upp ;) Jakobs tur att få sovmorgon imon ju :P haha kommer säkrt inte i säng fören 11 iaf.. men ättre de än halv 1 ;) haha


Läkarbesök (på Mvc)

Nu harj ag varit å pratat med läkaren på Mvc..
Fick vänta i 25 minuter innan jag fick komma in . drygt som fan! .
Men iaf, vi kom fram till att vi ska göra ett extra ultraljud i v 24 typ och kolla bebis hjärta precis som vi gjorde med bella. sen ska de även komma hjärtat lite extra när bebis är ute =). känns skönt(:
Fick även några tabletter utskrivna mot mitt migrän, hoppas verkligen att de hjälper.. Ska hämta ut dem imon.
Tog även blodprov och sånt.. skönt att ha det gjort med =)

Nu ligger bella isängen å ska försdöka sova, förtillfället ligger hon bara å pratar där inne. haha busungen=) .
jag ska snart ta tag i disken och så tänkte jag . sen  fixa i garderoben ikväll. ska inte hem till mamma ikväll iaf,för hon hade lite å fixa med  å så, så vi ska nog ta det imon istället=)


Inga större planer

idag fick jag sovmorgon til halv 11 typ=)sjukt skönt och välbehövligt=)
ska snart ringa min mamma å kolla om det blir något ikväll.Hoppas=)
Sen ska jag börja göra mig iordning för dagen. ska  till MVC å prata med en läkare sen. Hoppas de går bra. =)
sen tar de ju en evighet till man ska gå bort dit igen. :p

Ska ringa å beställa tid för Bellas 1 år vaccin med. blev ju förskjutet eftersom hon vaccinerades mot svin.
Annars har jag nog inga större planer för dagen. gå en runda å så bara=)
Hoppas på att bella blir frisk snart så man vågar ut å träffa lite vänner. vill ju träffa ida å bebis å så. sen ska jag ju träffa lina å anabelle någon gång med..
menjaa de får dröja  tills bella är helt frisk så vi inte smittar ner några barn=) . Tror att hon är på bättringsvägen iaf=)

nehe nu ska jag ringa mamma

Vikt och Sf mått

Jag skriver första vikten som 0 sedan skriver jag plus- minus hur mkt jag gått upp så blir det lättare att se hur mkt jag gått upp

                       2009-11-26 (hälsosamtal)
Vecka:
6
Vikt: 0
Sf-mått: -

                      2009-12-28 (Inskrivning)
Vecka:
11
Vikt: -0.4kg
Sf-mått:
Järnvärde:
133
Blodtryck:

                     2010-01-04 (Läkarbesök)
         Vecka:
12 (11+2)
Vikt:-0,7 kg
Sf-mått:

2010-01-27
   Vecka:
15 ( 14+4)
vikt: - 1,6 kg

2010-02-10
Vecka:
17 (16+3)
Vikt: - 0,7 kg

2010-02-24
Vecka:
18(17+4)
Vikt: +0.7kg

                                                    2010-04-13 (första besöket efter ultraljud)
Vecka:25(24+1)
Vikt:+3.9kg
Sf-mått:25
Järnvärde:108
Blodtryck:120/70
Hjärtljud:150


2010-05-18
Vecka:
30(29+1)
Vikt:+5,5kg
Sf-mått:30
Järnvärde:118
Blodtryck:120/65
Hjärtljud:142


Sova snart

Nu börjar jag bli trött.måste verkligen lägga mig i tid idag så jag kommer upp imon UTAN migrän!
Imon ska jag till Mvc och prata med en läkare. under tiden ska mamma ut å gå med isabelle =) .Sen på kvällen ska jag kanske hem till mamma å ha lite mamma och dotter mys.. länge sen bara hon å jag gjorde något nu ..  isabelle kanske hänger med men hon sover ju ändå ;) haha så det gör ju inget :P

Ni kanske har sett jag jag flyttat kateogorierna.. de ligger nu under headern.. tryck och håll in musknappen för att komma ner till länken.  jaa hoppas ni förstår ;) haha . ska se om jag orkar fixa lite med bloggen imon med.. men nu får de nog vara bra för ikväll iaf :P

mjölkallergi

2009-04-16

Bella är mjölkallergisk, men förhoppningsvis så växer det bort.Håller tummarna för det iaf, för henne sskull.
Hon har fått mjölkfri ersättning utskriver som smakar skit så vet inte hur jag  ska få henne att ta den , men det löser sig nog.Annars gick det jätte bra hos läkaren, Bella var super duktig

7 Månader

Tänkte skriva hur mkt bella vägde igår hos bm.. hon har gått upp jätte mkt :P sist vägde hon 6595g och var 64 cm lång. (20/5-09 ) igår vägde hon hela 7725g och var 64,5 cm . såå hon gick alltså upp mer än 1 kg på en månad. haha .. min stora tjej...:D <3

ÄLSKAR DIG


6 Månader

var hos bvc idag som ni vet. bella hade gått upp bra i vikt. hon vägde 6595=) stor tjej =) och var 64 cm lång ..

ang eksemen så var det som jag trodde. jag får inte äta mer mat med mjölk i :/ sååå blir helt mjölkfritt för min del fram tills att jag slutat amma.. men det ska nog gå.. har precis ätit min sista chokladbit och till lunch åt jag beanaisesås.. haha . blir jobbigt att åka iväg i helgen när man inte kan äta allt som alla andra kan.. men men . det ska nog gå .

 skriver mer sen bella är lite gnällig nu... :(


5 Månader

gick upp kl 9. hyresvärden skulle komma å fixa massa saker. typ kylskåpet å så =) .
sen skulle jag till bm med bella hon fick sina 5 månaders sprutor idag ... hon var jätte duktig. den sista sprutan sved lite för mkt tyckte hon dock . min lilla tjej .. hon vägde 5950g och var 62 cm lång och 42 cm i huvudomfång.. hon växer så mkt min lilla tjej =) .

4 Månader

nu har vi varit hos bm. och jaa bella växer å blir massa större =) nu vägde hon 5515 och är nu 61 cm lång =) . huvudomfång.41 =) ..

så visst växer hon . bm tyckte dock det var konstigt att hon fortfarande spyr å den biten . men ska testa ge henne ersättning en gång till å se om hon blir värre igen då för isf är det mjölken ..men är det nu så att hon inte tål den så trodde hon det skulle växa bort emd tiden =) så det hoppas jag med =) hehe .


8 1/5 månad

Bella vägde 8540 g nu =) vilket betyder att hon har gått upp exakt 500g sen sist =) . min stora tjej =) . nu ska vi inte dit förens hno fyller 10 månader :P så om 1,5 månad=) . undra vad hon har lärt sig för något då ? hon hade  ju lärt sig massa sen sist. :P  bm tyckte hon var så duktig som kunde stå själv :D:D hihi . jaa jag är stolt (A)

10 månaders kontrollen

det gick bra  på bvc idag =) . bella vägde 9070 g. och är 72 cm lång.. hon växer så himlans fort.. min bm är så himlans bra så trevligt å allt. henne tycker jag verkligen om :)

gamla inlägg

Kommer slänga in lite inlägg från den gamla bloggen om Bellas bvc besök=)

Duktiga hjärtat

Har nog glömt att skriva att isabelle är så duktig å tar servetter/papper och torkar sig runt munnen =) så söt=) hehe .
känns somom jag glömt att skriva massor men varje gång jag tänkt skriva så glömmer jag det igen :P haha .
Men hon kan dricka ur glas själv,när man säger godnatt så så säger hon "gnatt".

jaa finns ssäkert fler saker =) . ska försöka skriva upp de så fort jag kommer på det nästa gång ;) haha

bloggfix

ska försöka fixa lite med min blogg. kasnke inte kommer någonstans beror på när mitt huvud säger ifrån =) men ska ge de en stund iaf. fortsätter någon annan gång om de inte blir klart =)


Mysa

Godmorgon..
Bella somnade gott sen igår. fick gå upp å byta några blöjor inatt bara men inga spyor, skönt.. hoppas hon är bättre idag .hon var gnällig innan å ville inte vara själv på golvet uta ni famnen eller bara sitta å mysa å kolla på tv.. tur var väl de egentligen då jag vaknade med sjuk migrän.
den sitter fortfarande i, men hoppas den försvinner snart.

Imon ska jag prata med en läkare, om mina migrän problem och ang mitt hjärtfel.hoppas de går bar och att de kan ge mig några tips på vad jag kan göra mot migränen eller vilka tabletter jag får äta. för detta funkar ju inte.

Nehe nu måste jag vila igen ..

som vanligt

nu har jag pratat med dem .. de tyckte att vi skulle avakta och se till imon(som de alltid säger ). hoppas hon blir bättre nu ..
 nu ska jag sitta upp här i natt å vakta henne så jag märker  om hon spyr å så .. så blir nog ännu en natt utan mkt sömn.. mitt lilla hjärta..

hoppas hon blir bättre.

Älskade Isabelle , du gör ju mamma orolig!

nerspydd

Bella vaknade av en ner spydd säng. på vägin till badrummet tvätta av henne byta diaree blöja.. sen var det dags för tre spyor till.hon är helt borta mitt hjörta.. ringt sjukvårdrådgivningen och barnavdelningen. så de ska ringa upp mig snart. magen är helt spänd ...



Liten bula liggandes. :)

Tog precis en bild på magen liggandes.. nu syns den även då =) liten bula har jag :) mysigt..  (11+0)


Lyckligt lottad

Nu har jag fått i mig lite våfflor iaf. :) gott var det som tusan . fick i mig två bara dock men finns smet kvar så kan göra fler om jag blir sugen =) .
Jag spydde innan föresten . bara kom så där.. vet inte vad de är.. få se om jag spyr med då är det väl kräksjukan eller något annars så är det väl bebis i magen som busar :P hehe .
Få se hur det är ikväll å imon helt enkelt =) .

bella ligger i sängen å ska sova nu :) hoppas hon somnar. det behöver hon verkligen eftersom hon sovit så oroligt inatt.
Har jag sagt att bella älskar att titta på lotta på bråkmakargatan . hon blir helt inne i filmen =) så söt. haha .

Tänk vad jag är lyckligt lottad. som ska få vara med om ännu en graviditet, och få ännu ett mirakel.. längtar massor.. ser framemot å veta  vad det är för buse i magen, Fundera på namn och så .. Tjejnamn är typ redan bestämmt (Iaf om jag får bestämma,Mina vänner vet vilket namn det är) killnamn tycker jag är mkt svårare =) . hehe älskling har ett namn han vill iaf :P .
Jag längtar tills jag får känna sparkar och ultraljudet. :)
Tänk om tiden kunde gå lite fortare.:)


friskluft

Jag är så sjukt trött idag .., inte sovit alls mkt inatt bella har vaknat till och från hela natten för hon är så förkyld ..
stackars liten .. hoppas hon blir bättre snart. hon har jätte mkt diaree med.. kaske en tand på g? för hon hr haft diaree några dagar nu.

Skulle ha träffat Ida å lilla Ella idag.. men går ju inte nu. vill inte chansa lixom.. hoppas bella kan bli frisk snart vill ju träffa dem. å se hur mkt hon växt med =) ..Hoppas jag knträffa dem i början av nästa vecka iaf =) .
jag är med lite förkyld så vill inte gå dit själv heller.  

men ska ut å gå en sväng idag iaf... bra med friskluft även om man är förkyld ju =) . hon har ju ingen feber eler ngt. Lina å anabelle skulle med  på en promenad. tråkigt att gå själv.. ska kolla om ida vill med ut å gå någon dag iaf=)

Magbild v 12

Här kommer magbild frå nu på morgonen .. kanske kommer en i kväll med då är den ju mer svullen :P




Glömde

Glömde skriva att jag bytrer vecka imon =) v 12 då . Underbart =)

TRevligt var det

Nu tänkte jag uppdatera lite om gårdagen. det var en superbra dag/kväll=) .
började med att göra iordning kalkonen. sen tittade vi på fyrverkerierna vid slottet =) . fint var det även fast jag tycker det är onödiga pengar :P hehe .. Isabelle tyckte också de var fint =) .
sen gick vi in och åt förrätten.. de blev grekisk sallad med vitlöksbaugetter. super gott var det=) .
sen började vi med middagen . kalkon och de. . efter vi ätit middagen la vi bella. hon somnade som en stock=) . då blev det lite spel å så =) mkt roligt. jag å moa vann ;) haha .
sen blev de efterrättsenare på kvällen . dock blev den inte alls så god som vi hade förväntat oss :P men som tur var så var vi fortfarande mätta efter middagen :)
sen kollade vi lite på fyrverkerierna.. eller jaa jag kollade från fönstret. såg lika bra därifrån=) kallt ute ju :P . skålade lite  med (alkoholfritt såklart )
orkar inte skriva så mkt mer om nyår med det var en super kväll men bra sällskap å de =) .

idag blev vi bjudna på middag hos bellas farmor å farfar.. älgstek med potatis å sås =) gott var det. stannade dock inte så länge eftersom bella blev så gnällig. hon är förkyld å nu har hon super diaree. min lilla tös. hoppas hon blir bättre snart... verkligen jobbigt när hon inte mår bra.

Moa och z åkte precis hem . de var här å kollade på en film. :)nu blir det slappa resten vav kvällen . innan jag ska sova.. har ont i ryggen som tusan för jag badade tea innan. tar  på krafterna :P


RSS 2.0